Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiowata KasiA

CZY WY TEŻ TAK MACIE? CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNĄ ?

Polecane posty

Gość Misiowata KasiA

Mam 21 lat. Od pewnego czasu ,,kręcę" z pewnym facetem w moim wieku. I moje uczucia do niego są tak zmienne , ze przybiera już to dziwną postać i aż się boje co będzie dalej. Kiedy on sie do mnie nie odzywa/nie mowi komplwmentow/ nie pokazuje ze ja mu sie podobam - to placze, jestem smutna, że tak bardzo mi sie podoba i jak zwykle nic z tego nie bedzie. Po prostu bardziej mnie do niego przyciąga. Kiedy dzieje sie inaczej- on zabiega o mnie, słodzi mi , chce sie spotykac, dzwoni itp- coraz bardziej mnie od niego odrzuca. Wyszukuje w nim wad i jakos mniej mnie do niego przyciaga. Prosze napiszcie czy spotkaliscie sie z takim zachowaniem jak moje i co moze to powodowac czemu tak sie zachowuje bo ja zupełnie ale to zupełnie siebie nie rozumiem.

Gość operacja plastyczna
nie,chyba jestes nienormalna

Gość mam taka kolezanke
tak bylo z kazdym facetem jak nadskakiwał i kochał nad życie to go kopała w tyłek,aż poznała Tomka który raz ją kocha a raz nie ma cały czas tą niepewność i został jej mężem i chociaż ciągle się kłócą to coś czuję że ona będzie z nim do końca swoich dni.Tak niektórzy mają patrz wierszyk żuraw i czapla

Gość Misiowata KasiA
Ale dlaczego masochistką? Jak to interpretujesz ? Nie rozumiem swojego zachowania...

Gość Misiowata KasiA
Czyli pewnie z tego sie nie wylecze , nie pozbede sie tego paskudnego uczucia... Chyba nie dam sie nikomu pokochac tak w 100 procentach :( Chociaz tak bardzo potrzebuje milosci.