Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiurowaPanienka

Nie lubię koleżanek z pracy....

Polecane posty

Gość BiurowaPanienka

Od pól roku zaczęłam pierwszą pracę i niemal od samego początku "dreczy mnie" duża starsza ode mnie pracownica tego samego biura. Wali mi głupioe uwagi i aluzje, krytykuje to co robię i traktuje mnie z wyższością. Jest sporo starsza ode mnie. Czuję się źle w tej pracy, jest jeszcze jedna ale ona trzyma z tą drugą. Prawie się do mnie nie odzywają, czesto szepczą między sobą a ja wtedy czuję się okropnie :( Odliczam tylko godziny do końca.... :( ktoś tez tak ma w pracy ? ijak to znosi?

JA czasem to bym wysadziła w pracy tych co mnie wkurzają-czytaj-wszystkich łącznie ze mną samą :)

Gość BiurowaPanienka
starałam się bardzo o ta pracą i sumiennie wypełniam obowiązki, staram się... ale ta atmosfera mnie wykańcza. Gdy wracam jestem wykończona strasznie tym :(

wlasnie nie zmieniaj pracy - niech nie mysla ze sa moznowladcami Rob swoje i badz pewna siebie ... innej rady nie widze

Gość nie zazdroszczę Ci
ponieważ ja akurat w pracy mam super ludzi :) .. w biurze jak i poza nim są wszyscy dla mnie mili i nawet z moją kierowniczką (jest starsza o 30 lat) mam świetny kontakt .. naprawdę mam szczęście, że trafiłam do takiego zespołu i tego Tobie zycze :) Ps. nie zmieniaj pracy tylko rób to co do Ciebie nalezy i olewaj ich zachowanie - wiem cięzko bedzie ale poradzisz sobie :] jeśli nadal atmosfera bedzie taka jaka jest to może otwarcie pogadaj z Nimi jakie "ale" mają do Ciebie i dlaczego tak się zachowują :/ .. ehh jak nic nie pomoże to szukaj innej pracy bow takiej chorej atmosferze nie wytrzymiesz .. powodzenia :)

a nie mozesz sie przeniesc do innego pokoju? jesli nie, to moze spróbuj moze naprzekór, badz pewna siebie ale przemiła, usmiechaj się do "koleżanek"rozkosznie i podspiewuj pod nosem, moze je złamiesz, zachowuj się na luzie jakbys nie zauważała ich szeptów i złośliwosci ...napewno twoje zachowanie je zadziwi i wywoła u nich jakąś inną nietypową jak dotąd reakcję :) a jak to nie pomoze to juz nie wiem..:O ale napewno nie mozesz pokazac, ze sie przejmujesz ich zachowaniami :)