Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coolowy bolek

coraz częściej 50-tki udają nastki - żenada

Polecane posty

Gość coolowy bolek

przede wszystkim nie te cycki, nie te oczy, i nie ta moralność ! Stare totalnie zeszlifowane, zesznmacone, wielokrotnie deflorowane babsko usiłuje robić za świeżutką, ciepłą pupke. No, jaja jak berety ... I brak wstydu.

Gość BigDig33
starszawe są dla desperatów

Gość godijewskij
nie ma nic bardziej smutnego niż kobieta pozbawiona duchowości ! A u starszych to norma !!!

usiłuje robić za świeżutką, ciepłą pupke. ale że niby jak one to robią???:)

Gość godijewskij
wolisz śmieszność beznadziejnej pogoni za tym co minione czy godność świadomego przemijania ?

Gość hrabia
nie podnicaj mnie?

Gość Ineska śląsk
Ale na razie to nasz czas, wasz juz niestetu minał:) zyje obecna chwila, nie obchodzi mnie co bedzie jak skoncze kiedys 30 lat,, na razie mam 16 i sie ciesze zyciem, zakochana po uszy ze wzajemnością. buziaki Mariusz

Gość Robert20
Inesko a skad dokładnie jesteś, bo ja też z śląska, mam podobne zdanie, najgorsze jest gdy kobieta koło 30 robi z siebie młodą hehehehee żałosne to jest

Gość stokrotka po urodzinkach
to sluchajcie tego, ostatnio do mojej mamy przyszla kolezanka na kawke, babka grobo po 30 hheheheheheeh w obcisłych ciuchach , cyce na wierzchu, buzia pomarszczona, a ona dalej uwaza ze jest mloda:)))))) w pokoju byl u mnie kolega z budy, jak ją zobaczył zaczal sie brechtac hehehe ciekawe czy sie kapła:)

Gość ehe dobra dobra
opowiem historie z zycia wzieta, u mnie w miescie jest taka jedna prawniczka, ma kasyyy w hoooooj, a umawia sie z moim kolegą, fakt on jest mega przystojny, i to jest układ na zasadzie on ja sciemnia, ta lyka i np ostatnio mu sportowe autko fundnela, ciuszki,kosmetyki, doszlo do tego ze kupila mu mieszkanie, po pewnym czasie on juz mial dosc jej, opowiadal ze sex z nia to najgorsze co moze byc, ze to kara boza, a jej musial kity zenic , że jest super. Teraz sie z nia rozstal, to mu spokoju nie daje, ma koles krootko mowiac prze....

ja akurat nie wspominam dobrze moich ani 16 ani 18 lat. obecnie mam 28 lat i jestem z niego zadowolona, jestem szczesliwie zakochana i niedlugo moze powiekszy sie nam rodzinka. jesli mialabym sie juz cofnac to do 25 lat:))

Gość marcco
allojzetta powodzenia!

ech dobra dobra jak się twój kumpel skurwił dla kasy, to teraz ma :P

Gość nadinkaa
50cio letnia kobieta moze byc piekna,zgrabna i powabna,ale wiek jednak zobowiazuje i jzeli kobieta w tym wieku posiada gust to nigdy nie ubierze sie jak nastolatka. MOzna miec w tym wieku niesamowita figure ale niestety nie pasuje juz odsłanianie brzucha i rozne takie rzeczy ktore pasuja nastolatce. Kobieta w tym wieku moze byc naprawde modnie,młodo ubrana,umalowana.

Potwierdzam, też dostrzegam taką tendencję. A najbardziej żenujące jest jak mamusia 45 robi się na przyjaciółeczke swojej córuni 20 - podobnie sie ubierają, razem wyrywają chłopaków, razem chodzą do klubów, itp. ŻENUA :o

Gość pseudonimMoj
osatnio spotkalam taka na przystanku :) miseczka sflaczalych d wylewajacych sie z obcislej czerownej bluzeczki wlosy ala doda natapirowane platynowy blond biala obcisla mini zlote szpilki nogi cale w zylakach tapeta mimo ze chciala sie odmlodzic dalabym jej kolo 50 lat tragedia zero klasy

Gość no to ja teraz
widziałam 50siątkę z klasą-zgrabna ubrana elegancko ,obok nastolatka z tłustym odkrytym brzuchem i wystającymi ze spodni wrzynającymi sie stringami. Sa rózne kobiety i niezaleznie od wieku jedne atrakcyjne ,drugie nie,wszystko zależy od kasy i klasy;)

Gość *Beta***
nie no przecież powinny włożyć chustki na głowę, a najlepiej jak skńczą 30 lat położyły się do trumny i czekały na śmierć!!!! Kiedyś ktoś powiedział - czas szybko mija..... Moje spostrzeżenia są troszeczke inne. Otóż skończyłam jakiś czas temu 30 lat, chodzę w dżinsach i sportowych bluzkach mam 164 i ważę 60 kg. Nie jestem pomarszczona, ponieważ dbam o siebie. Nie wypływa też mi nic spoza spodni - nie wisi mi brzuch (ćwiczę), ale jak idę ulicą i widzę osiemnastki z szerokimi tyłkami, wiszącymi wałkami to dopiero żenada...

>> nie no przecież powinny włożyć chustki na głowę, a najlepiej jak skńczą 30 lat położyły się do trumny i czekały na śmierć!!!! Kobieta, gdyby miała honor, to w wieku 40 lat sama by odeszła :classic_cool:

Gość *Beta***
a kolega mojej 19 letniej córki, kiedy pierwszy raz przyszedł do naszego domu, był zaskoczony, że moja córka ma jeszcze jedną siostrę. Okazało się, że to byłam ja, jej mama. Tak więc młode laseczki, niektórym dziewczynom 10-20 letnim daleko jest do tych po 30 stce ....

Gość *Beta***
poczekamy i zobaczymy jaki ty jesteś honorowy, tobie też tu i ówdzie zwiśnie

Gość *Beta***
co z tego jak wasza młodość idzie tylko w parze z głupotą. Ech życie ;-)

Gość do el mariachi
a twoja matka już zeszła z tego świata, czy łazi z obwisłym cycem i wielką dupą i dalej szpeci ten świat????

Mamusia jest szczupła, u nas w rodzinie nie ma grubasów :) A urody własnej mamy wybacz nie bede oceniał :o

Gość musztarda
*Beta*** a kolega mojej 19 letniej córki, kiedy pierwszy raz przyszedł do naszego domu, był zaskoczony, że moja córka ma jeszcze jedną siostrę. Okazało się, że to byłam ja, jej mama. Tak więc młode laseczki, niektórym dziewczynom 10-20 letnim daleko jest do tych po 30 stce ... Moja koleżanka też tak się oszukuje. :D Bez żadnej złośliwości rzecz jasna. Jeśli Twoja córka ma 19 tak, to nie skończyłaś niedawno 30tki, tylko w najlepszym wypadku dobiegasz czterdziestki. No nie oszukujmy się, nie można w żaden sposób pomylić 20to latki z 40to latką. :)

Gość Agatooon25
El_Mariachi poczekamy, zobaczymy. Skonczysz 30 lat, bedziesz startym zgredem, lezacym z piwskiem przed telewizorem a Twoja laska bedzie szukac moralnego wsparcia w mlodych i jurnych kolesiach. Zyj i pozwol zyc. Boli Cie to? To sie nie patrz. Ja pierdziele, ale polactwo. U innych widza zdzieblo trawy w oku a u siebie draga w dupie nie zauwaza! Dno.

>> 30 lat, bedziesz startym zgredem, lezacym z piwskiem przed telewizorem a Twoja laska bedzie szukac moralnego wsparcia w mlodych i jurnych kolesiach Taaaaa :D :D Przypominam, ze wraz z upływem czasu mężczyzna dojrzewa, a kobieta sie starzeje :) Zadbany facet po 40 zawsze znajdzie sobie jakąś młódke do dymania, czego nie mozna powiedzieć o rozlazłem czterdziestoletniej starszej pani :o

Gość Agatooon25
ale nic ci do tego prawda? Boli cie zycie seksulane 40-latki. Moze jakas 40-letnia dupa ci odmowila, ze przezywasz to wszystko jak swinia okres? Wez wyluzuj koles.