Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martita.....

Po co ten wstyd???

Polecane posty

Gość hrabia
lubie kobiety w mini lubieoglądac ich nogi

Gość dajcie jakies fotki takich
dziewczyn z nr. 40, porownam sie z nimi ;p

Gość bvcxbvc
nie wazne ile masz tluszczu . NIE daj sie zwariowac .

Gość Martita.....
ja siebie tez akceptuje bo tluszcz mi sie nie wylewa.... i tylek tez mam fajny (podobno) tak moj facet twierdzi

ze co? ze dziewczyni z duzymi piersiami nie maja powodzenia?:P eh no gdzie ty chodzisz kolezanko?:D na tancach hulancach ja nie moge sie od facetow odpedzic, a takie chudziny to widze ze nie maja parnterow do tanca:P

Gość hrabia
lubie ogladac babek nogi

Gość okłamywanaa
witaj w klubie:( mnie tez chlopak zapwnial ze mu sie podobam a inne szczupłe sa nieaapetyczne i wygladają okropnie i co sie dowiedziałam??:(( że mnie zdradzał z taka tyczka, a co lepsze zostawił dla niej:((((( i gdzie tu sprawiedliwosc, to po co mi mowil ze podobaja mu sie okragle kształty a tak naprade leciał na te chudzielce?

Gość Martita.....
eh... teraz chude szkapy nie maja brania faceci doszli do wniosku ze nie chca sie pokaleczyc o kosci a kazdy prawie facet lubi pobawic sie piersiami....

Gość Martita.....
OKLAMANA....o kurcze moj chlopak tez mowi ze mu sie chude nie podobaja... eraz to mnie wystraszylas

no wlasnie:D wiec dziewczyny przestance sie nakrecac i dolowac:) ja nie mowie ze jak ktos wazy 150kg przy 160 jest atrakcyjny, choc na swoj sposob kazdy jest atrakcyjny:) ale mowie o NORMALNYCH kobietach ktore maja co nieco tu i owdzie bo ja tez sie kiedys nakrecalam ze za gruba jestem widzac wielkie gwiazdeczki wyszczuplone w gazetach...

Gość aleeeeeeeees
jak z twarzy fajna, to reszta mało ważna takie moje zboczenie ofkoz jeśli idzie o wygląd

Gość Martita.....
FAJNA.... ty naprawde umiesz pocieszyc.... dzia za ciagniecie tematu....

martita, nie wiem czy to bylo w sensie pozytywnym ze umiem pocieszyc, bo te wielokropki zbijaja mnie z tropu:(:P

Gość Martita.....
FAJNA... mowie powaznie pocieszasz ludzi a te wielokropki to takka moja glupia mania czas z tym walczyc :-)

Gość aleeeeeeeees
to wygląda dramatyczniej.......

Gość ten sam problem co wy
a co ja sie dowiedziałam:( moj chlopak ile sie znamy powtarzal w kolko: lubie kobiety takie jak ty, z okraglosciami, i tak powtarzal i powtarzal, a zdradzil z chuda tyką:(((((a mowil mi ze on nie jest osem, na kosci nie leci !!! :( jestem załamana dziewczyny, po co chłpacy tak oszukują??? Tak samo komentowal ze mna ze ta jest brzydkla, tamta tez, a c o sie okazał???? jak mnie nie było, sammm pierwszy polazł do nich na rynku zeby je poznac:(((

moj byly tez mi mowil ze lubi mnie, ze podobaja mu sie moje ksztalty i takie pierdy nastepna jego dziewczyna jest chuda, 178cm;) ale ja mam gleboko, bo wyglad o niczym nei swiadczy:)

Gość sprawdzilamgadu
ja mojego sprawdzilam na gg, napisałam do niego jako przypadkowa dziewczyna, i ze mam jego gg z naszej klasy, poprostu zrobilam lewy profil i wstawilam fote dziewczyny chudej, bo sama jestem przeciewienstwem, i to co sie dowiedzialam bylo dla mnie szokiem:( nie tego chlopaka znałam tyle czasu:((( obrazal mnie, mowil ze ma dziewczyne przy kosci, a zawsze chcial mnie szczupłą, ak jak jego koledzy, ze jak widzi taką chuda jak ona to żałuje ze nie poznal ją wczesniej:(((

Gość Martita.....
wystraszylyscie mnie moj chopiec tez mowi ze wieszako mu sie nie podobaja... a teraz pracuje 400 km ode mnie... ojej boje sie

Gość sprawdzilamgadu
Martita..... moze Twoj jest inny niż reszta chlopakow.

Gość ja o moim tez tak myslałam że
ja o moim tez tak myslałam, że jest inny od wszystkich...mylilam sie

"Czemu dziewczyny z rozmiarem 40 i wiekszym tak wstydza sie pokazywania w stroju kompielowym? " to nie wstyd to strach... boją sie, że na plazy zdybie je jakis statek wielorybniczy i ustrzeli przez pomyłke :P poza tym ich rozmiar jest swiadectwem zaniedbania i braku poczucia estetyki... a tym raczej trudno sie chwalić

czy ktoś widział kobietę noszącą 40stkę? moja cioteczna siostra jest wysoka, szczupła i nie ma co gadać piękna i elegancka z niej baba- i nosi 40stkę jakby ktoś ją porównał do wieloryba albo chociaż wielorybka to by strzelił kulą w plot

Gość plażowiczka_łeba
Faceci lubią kobiety i chude i okrąglejsze byle seksownie wyglądające. Na plaży oznacza to nie tylko pokazywanie ciała ale śmiałe, pomysłowe i aktywne zachowanie. Zakompleksione maskowanie strojem niedoskonałości figury (któż ich nie ma) nie wywoła niczyjego zainteresowania. Odważny strój trzeba uzupełnić dostosowanym do niego zachowaniem, z pewnością zwróci to uwagę i na pewno znajdą się tacy którym się spodoba. A przyzwoitki i zazdrośnice niech skisną ze zgorszenia lub zazdrości, w końcu na nich nam nie zależy, a na facetów będzie działało.

Gość trzydziestka i coś
Na bardziej odważne wersje strojów (lub jego braku) nie pozwalają mi okoliczności (przyzwoity mąż i towarzystwo), więc spróbowałam drobnych prowokacji. Plażowy urlop spędzam w kilkuosobowym towarzystwie z dziećmi. Niby fajnie, wesoło, pogoda jest, ale nasi panowie trochę byli przymuleni i rozglądali się raczej naokoło niż zajmowali nami. Dla ożywienia atmosfery zaczęłam udawać że nie czuję jak majtki się zsuną między pośladki i ich nie poprawiam. Szybko koleżanki zaczęły robić to samo. Teraz już (po tygodniu) na opalanie tyłu zgodnie zwijamy cały dół majtek do rowka. Na chodzenie nie tak śmiało ale coraz więcej. W efekcie nasi panowie latają wokół nas jak nakręceni. Co rusz jakieś ringo, spacerek lub przynajmniej smarowanie plecków.

"albo zlecą się ekoludki z jakiejś organizacji ekologicznej przekonani, że wieloryba na brzeg wyrzuciło i bedą chcieli za wszelką cenę kaszalota do wody wrzucić" :D:D:D Ike powyzej 40 to tutaj kod słowny i oznacza zazwyczaj rozmiar 52 :D:D

Gość plażowicz jeden
Głupie to pisanie o kaszalotach. Plaża to nie tylko miejsce dla super zgrabnych lasek. Zawzięci krytycy odmawiający prawa do swobody i śmiałego stroju niech spojrzą na swoje brzuchy piwne. Każdy robi co jemu sprawia przyjemność a jak komuś to nie odpowiada niech patrzy gdzie indziej.

Gość śliwka4x
A ja zdejmuję stanik przy opalaniu pleców pomimo swoich 40 lat. Mam dość zgrabne małe piersi jednak topless już nie dla mnie. A tak jest super, jestem potem fajnie poekscytowana a moje małe co rusz są na baczność. Niby niewielka różnica i tak piersi są przyciśnięte do ręcznika. Zauważam jednak miłe zainteresowanie panów pomimo że naokoło często młodsze kobiety rozpinają staniki. Odstające miseczki niewiele zakrywają ale z paskami po bokach wyglądają po prostu nieporządnie. A tak wygląda napradę seksownie i sugeruje że może przód też tak samo. Spróbujcie