Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria kirie

od czego zalezy pomyślne zdanie egzaminu

Polecane posty

Gość maria kirie

prawa jazdy ? szczęśćie czy kurcze co o tym decyduje ze jedni zdają za pierwszym razem a drudzy sie męczą chociaz jezdzą na tym samym poziomie co inni?

od egzaminatora przede wszystkim ja mialam 4 czerwca prawko i nie zdalam, na rondzie w drodze do osrodka wymusilam:( mialam swietnego egzaminatora, na poczatku gadka szmatka, nawet mi powiedzial ze on fuksem za pierwszym razem zdal:P nastepny egzamin 24lipca i boje sie na kogo trafie:(

ja sie w ogole podczas egzaminu nie stresowalam bo mialam egzaminatora swietnego tlumaczylam sobie ze obok siedzi moj instruktor i tylko wydaje mi polecenia i pomagalo:)

Gość maria kirie
no wlasnie bo z tego co slysze to jedni zadają za piewszym razem chociaz jezdzą- pozal sie boże :O a drudzy jezdzą od dziecka na egzaminie oblewają

Gość maria kirie
ja sie dzis zpaisalam na egzamin :O ciekawe jak będzie boje sie troche bo w zyciu nie siedzialam za kółkiem modle sie o spokojnego i wyrozumialego instruktora ktory będzie ze mą jezdzil

i nie zalezy na pewno od umiejetnosci bo przypuszczalnie kazdy umie jezdzic, skoro insturktor dopuscil do ezgaminu wiem ze moj instruktor nie dopuscil kilku osob bo nie chcial miec pozniej wypadku na sumieniu, skoro ktos nie umie jezdzic raz mnie dziewczyna odwozila i tak wolno ejchala, bledy robila i myslalam ze moze z 10godzin dopiero ma.. okazalo sie ze nastepnego dnia mialam egzamin i zdala facet mowil ze miala wiecej szczescia niz rozumu

moj egzaminator na poczatku panike zasial bo mowil ze jak luk robilam, to do tylu nie spojrzalam...:P ale spojrzalam i jakby chcial to wszystko bylo nagrane:)

Gość maria kirie
a ile placiłas za badania lekarskie i co badali?

50zl wzrok, i musialam stanac na jednej nodze i stac z minute:P i palcem przed nosem machac :) a ze wzrokiem to jaja byly bo ja generalnie slepa troche ejstem, jak telewizje ogladam musze mruzyc oczy zeby obrac byl wyrazny a lekarz tabliczke postawil z 10metrow ode mnie i ja nie widzialam nawet gornych liter, tylko on mial inna tabliczke gdzie na samej gorze byly cyfry gdzies tam z 2 cm, pozniej mniejsze

50zl wzrok, i musialam stanac na jednej nodze i stac z minute:P i palcem przed nosem machac :) a ze wzrokiem to jaja byly bo ja generalnie slepa troche ejstem, jak telewizje ogladam musze mruzyc oczy zeby obrac byl wyrazny a lekarz tabliczke postawil z 10metrow ode mnie i ja nie widzialam nawet gornych liter, tylko on mial inna tabliczke gdzie na samej gorze byly cyfry gdzies tam z 2 cm, pozniej mniejsze

Gość maria kirie
no to u mnie wyglądalo to podobnie az sie zdziwilam ze to jest badanie dla kierowców placiłam 60 zl :( drogo troche jak dla mnie

Gość maria kirie
no to u mnie wyglądalo to podobnie az sie zdziwilam ze to jest badanie dla kierowców placiłam 60 zl :( drogo troche jak dla mnie

dla mnie to smieszne bo to samo moze w szpitalu lekarz albo lekarka zrobic za darmoszke.. ale niby trzeba bo to lekarz dla kierowcow i takie tam ja mam taka sytuacje ze wyjezdzilam dopiero 27godzin, i 3 godziny przed nastepnym egzaminem jezdze jakby za darmo:)