Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Craz_y

mój ojciec nie lubi mojego narzeczonego

Polecane posty

nie mam pojęcia dlaczegol; mój narzeczony nigdy nie zrobił niczego złego wręcz przeciwnie - pracują razem tzn mój ojciec jest jego szefem - więc on się bardzo bardzo stara itd ale nigdy nie został doceniony mimo że jest uczciwy i lojalny; a najgorsze jest to że przy mnie mój ojciec z nim normalnie rozmawia, czasem nawet wypiją razem piwo ale jak mnie nie ma - tzn w pracy - traktuje go jak praktycznie jak powietrze...

rozumiem że u wszystkich między partnerami a rodzicami układają się cudownie tak? nikt nie znajduje sie w podobnej sytuacji?

Gość może jest zazdrosny o córusię

biorę to pod uwagę tymbardziej że jestem jego pierworodną :-) ale czy to normalne? nie wiem co robic; jak go kiedyś zapytałam podczas jakiejs kłótni dlaczego tak nie lubi mojego przyszłego męża (a moja mama za to bardzo go lubi i to ze wzajemnością ) to wyparł sie wszytskiego i powiedział że mi sie wydaje że on jest w porządku itd a ja wiem że tak nie jest

Gość papayek
to w którym tygodniu ciąży już z nim jesteś ?

haha nie jestem w ciąży ;-) po prostu jesteśmy zaręczeni po siedmiu latach chodzenia

Gość papayek
po siedmiu latach razem to podobno jest kazirostwo :)

nie nie nic z tych rzeczy; no ale poradźcie mi coś please

Gość a cóż ci moniko możemy pomóc
ty znasz ojca i ty wiesz, ze cos nie tak dla mnie to chore jak rodzic jest zazdrosny, bo to oznacza, ze jakies inne niz powinien uczucia zywi do dziecka. no ale podobno to normalne i wiele jest takich sytuacji. olej ojca i tyle. co cie obchodzi co on mysli? przeciez to z mezem bedziesz zyc, mieszkac. rodzice beda tylko goscmi to mozesz chyba zbolec? nie wszyscy sie kochaja od poczatku.