Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martita.....

Moj byly chce....

Polecane posty

Martita . . . - to zalezy od czlowieka, czy sie zdolasz z nim dogac czy nie. Bo wlasciwie jezeli idzie w zaparte to i tak go nie przekonasz. Ale jezeli bylas z nim to wiesz czy jest na tyle odwazny zeby to zrobic czy tylko tak sobie straszy.

Gość Martita.....
Bezedury- ja po porostu zbyt dlugo bylam z tym czlowiekiem zeby do tak wywalic kompletnie ze swojego zycia! i na pewno go nie kocham!

Gość a l i
mam 18 lat siedze tutaj od czerwca do polowy wrzesnia :) wczesniej bylam na tydzien turystycznie .. :) ogolnie powiem tak: miasto super do zycia we 2, z partnerem , bo mozna wspolnie wiele osiagnac.. ale zeby wracac do PL stad to juz sie nie oplaca... a angielki fakt ;p grube :P i zero kompleksow :P no i dzielnice ,,ciapków'' ...

Gość co takiego zrobilas
ja bylam w birminghami bylo calkiem fajnie mili ludzie ogolnie fajne miasto.niektorzy grubi ale to ich sporawa hehe

Gość a l i
pfu: PAŃSTWO SUPER DO ZYCIA WE 2 mialo byc :)

Gość co takiego zrobilas
a l i do polowy wrzesnia to potem gdzie sie wybierasz?

Gość a l i
wracam do polski bo klasa maturalna czeka ;D i maturka ... a potem frruuu za granice na studia zarabiac bo w PL to strata czasu siedziec i zarabiac jak jest okazja wyjechac... tak uwazam :) a Ty dalej w UK czy juz w PL ? :)

Gość Martita.....
Bezedury- on naprawde myslal ze ja z nim sie zwiaze na stale a kolplam go w dupsko

Gość co takiego zrobilas
pytasz o mnie? ja siedze w polsce ale za rok jade chyba na stale bo tu to szkoda gadac i chce sobie jakos zycie ulozyc a nie z jednegojkata do drugiego

a mi się przejadł ta ich pseudo kultura i wolał bym chyba do Hiszpanii :D:D do polski też nie wracam na razie :D ale z czasem na pewno

moj byly tez myslal ze na stale ostatnio mi napisal ze przeicez kanape razem kupilsy to jak to tak ja moge go zostawic...:o

Gość a l i
co takiego zrobilas ------> dokladnie szkoda gadac... jak tutaj zarobie tyle ze przez caly dzien potrafie spelniac sobie zachcianki typu : ,, ojjjejjj sukienniennciiaa jaaka :D'' hehe .. i nie wnikac w ceny, a i jeszcze na jakis wypad wspolny z narzeczonym bedzie okazja :) PL to strata czasu ... kiedy np studen musi: - oplacic studia - oplacic mieszkanie - jedzenie - fajnie byloby miec czas wolny poza nauka i praca nie? :P a tu guzik .. bo trzeba harowac zeby sie utrzymac.... tak np w niemczech studenci dostaja 300 euro co miesiac.. w UK tez cos dostaja z tego co slyszalam... ehh... bida u nas .. bida...

Gość co takiego zrobilas
a dlugo byliscie ze soba ze tak spytam

Gość co takiego zrobilas
dziewczyny moze zalozymy jakis wspolny temat bo tu dziewczynie topic zasmiecamy a milo bylo by pogawedzic i sie czegos dowiedziec:)

Gość a l i
czekam na linka :D

no jak moglam bo mieszkanie razem mieblowalismy, itp... no super tylko ja sie nie bede meczyc przez cale zycie bo mowilam ze kocham

Gość co takiego zrobilas
no wlasnie mysle hehe

Gość a l i
zycie na obczyznie vs tyranie w pl :D

Gość co takiego zrobilas
moze wy cos wymyslicie ciekawego:)

Gość a l i
no kurde tylko swinia nie zmienia pogladow ;p w sensie ze ludzie zmieniaja sie ... zmieniaja sie i uczucia .... przed Bogiem mu nic nie przysiegalas chyba prawda? wiec nie widze problemu .... ,, dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz..'' :D