Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie babsko.

Muzyka

Polecane posty

Gość głupie babsko.

Kochani, bardzo proszę o pomoc. Jestem debilem komputerowym i dopiero się wszystkiego uczę :( Mam w komputerze kilka piosenek - znajomi przysłali mi je na maila, a ja sobie zapisałam. Chciałabym mieć więcej piosenek, ale nie wiem, skąd je wytrzasnąć :O:O:O Nie chodzi mi o żadne wypasione programy do tego celu, po prostu zwykłe pliki, które zapiszę w folderze "muzyka" i będę puszczać, klikając na konkretny utwór. Proszę się nie śmiać :P Wiem, że jestem tępa :P

Gość głupie babsko.
Dodałam temat do wybranych, będę zaglądać :)

Gość Tamari jest gupia i ma wszy
z wrzuty możesz ściągnąć np. wchodzisz na wrzuta.pl, znajdujesz piosenkę, jak jest okno z puszczaniem muzyki to kopiujesz to co masz w pasku adresu, potem wchodzisz np. na www.mm5.pl, wklejasz link, klikasz w link do pliku, zapisujesz i zmieniasz nazwę i dopisujesz na końcu ".mp3" i voila PS sram se do ryja :o

Gość jak nie dasz rady pobrać
to zawsze możesz sobie posłuchać z tam tąd

Gość jak nie dasz rady pobrać
i wcale nie głupie tylko fajne :p

Gość kdljh
pobierz sobie downloader,,to taki program do ściągania

Gość głupie babsko.
Dziękuję za radę i komplement : ):) :) Trochę to skomplikowanie brzmi, ale spróbuję.

Gość głupie babsko.
No i potwierdziło się, że jestem kretynką do entej potęgi :O:O:O :D Wiecie, co zrobiłam? Grzebię rozpaczliwie w tym, co mi wskazaliście, męczę się, pocę... zaplułam się, zasapałam... i na to wchodzi moja siostra z pytaniem, co robię. Jak jej wszystko opowiedziałam, to spojrzała na mnie z politowaniem i podała mi MOJĄ mp3-kę oraz MÓJ kabelek i kazała podłączyć do kompa :D :D :D A na mp3-ce dzięki uprzejmości kolegi mam WSZYSTKO, czego słucham :D W życiu bym nie wpadła, że można tak zrobić :O Wiwat stare baby przy kompie!