Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula

DOSTALAM PRACE I PROSZE O RADE !!!

Polecane posty

Gość paulapaula

hej, dostalam prace jako kelnerka w barze/pizzeri gdzie jest tez duzy ogrodek i zawsze przeogromny ruch. praca co dwa dni od 9.30 do 24, za 7 stow miesiecznie. prosze o rade, czy te kilkanascie godzin to nie jest meka ? bo mnie sie cos czuje ze to moze niezle wypompowac fizycznie. oplaca sie za to brac? doradzcie! pozdro

Gość dhjgfas
męka męka ale napiwki duze

Gość paulapaula
dodatkowo co drugi dzioeń bede sobie dorabiac w burdelu... jak myslicie ile zarobie hhhhhęęęę???

Gość no co Ty...
ponad 14 godzin dziennie, co drugi dzien za 700 zł? no chyba zartujesz! Dziewczyno nawet sie za to nie łąp! Wyzyskuja tam ludzi ;/

Gość a powiedzcie mi co jest
Moim zdaniem nie opłaca się, tyle godzin raczej nie wytrzymasz i jeszcze za 700zł. Na Twoim miejscu wolałabym pracować w sklepie nawet za 900 zł ale praca po 8 godzin

Gość paulapaula
hej , idiotko nie podyszwaj sie, pytam o rade jesli nie chcesz sie wypowiadac to spadaj.

Gość no co Ty...
co dwa dni to nawet za malo za tyle godzin, no moze napiwkami bys nadrobvila łądnie, ale mimo wszystklo straszna męka.

Gość no co Ty...
dokladnie, do sklepu na 8 godzin i luzniej

Gość monisieńka 24
pracowałam za barem 16 h co drugi dzień , myślałam ,że nie wytrzymam, ale się myliłam.Jednak po pięciu miesiącach się zwolniłam, ponieważ za mało zarabiałam, poza tym miałam umowę na 1/4 etatu, nie wspominając już o podpitych i wkurzających kolesiach.Nie daj się wykorzystać, trochę mało kasy, ale jeśli jest to twoja pierwsza praca, to zawsze coś.