Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka komety

kiedy ona zamilknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość antyfanka komety

i przestanie dodawc jakies durne tematy kto jest za tym zeby ją zabanowac 🖐️

Gość antyfanka komety
jestem za to fanką długich obserwacji astronomicznych drogi mlecznej przy użyciu końskiego teleskopa

Gość 78+98=132
opa opa w dupę kopa

Gość 69+96
srutu trutu majtki z drutu

Dla ciebie będę zawsze, będziesz mnie widziała w każdej napotkanej osobie, będziesz mnie słyszała w kroplach deszu i szumie wiatru, będziesz mnie czytała w prasie i na bilbordach, będę z tobą na jawie i we snie ;) 🖐️ Jak będziesz się brdziej starała, zrobię jeszcze więcej ;)🖐️

oj warkocz warkocz----> dziękuję za uznanie tego "wierszyka" nawet nie sądziłam, ze tak ładnie i składnie mi to wyjdzie, że twoje marne przypuszczenia są na to, że go gdzieś znalazłam :D Dziękuję 🖐️ Nie wspomne nawet o zakładaniu topiku, ale fajnie ze tak myslisz :D

oj warkocz warkocz---. czy załozyłas ten topik po to by dac upust swoim frustracjom ? :o Naprawdę, nie dołuj się az tak, nie masz szczególnego powodu, mnie to i tak nie rusza a tobie może jeszcze bardziej zorac beret 🖐️ ps. bez odbioru 🖐️

Panowie---> mysle, że w tym znadniu..."bo wspomagasz się całym mnostwem wyimaginowanych idoli itp."..... zostało mocno nadszarpnięte wasze EGO :classic_cool:

oj warkocz warkocz---> nie obrażaj, nie będziesz obrażana, a ze to zrobiłas pierwsza powiem ci ze jesteś głupia pezda :D Dodam jeszcze, że NIGDY nie piszę na pomarańczowo w przeciwieństwie do ciebie kiedy boisz się uzyc swojego czarnego nicka zakładając tak marne prowokacje pod moim adrsem ! A teraz możesz wypiehdalac w połprzysiadzie - więcej nie odpowiem na twoje cienkie popierdywanie :classic_cool:🖐️

Warkocz Komety jest nam potrzebna na tym forum. Dużo wie a jej wierszyki są ładne. Stanowi część elity tego forum.

Gość jaaasne
głupa i pusta cipencja

Dziękuję Florku i gratuluję smiałości wypowiedzi i obiektywizmu ;)🖐️ ps. to coś na pomarańczowo to cały czas ta sama osoba - moja fanka:classic_cool:

Gość elita tego forum
ładnie ładnie mówcie tak dalej, od kiedy to nawet na foracg internetowych jest elita??

fora zaczynają przybierać strukturę feudalną. Przejdź szybko do elity, albo przynajmniej do wolnych czarnych, bo w przeciwnym razie zostaniesz przypisany/ana do ziemi i będziesz odrabiać pańszczyznę bez dostępu do netu;)

Ooo Maniek się znalazł :D🖐️ Dodaj jeszcze ze jest to robota w akordzie im więcej postów tym więcej kasy. A zbieram na mercedesa klasy C i dodatkowo najwyższej klasy kaszmirowy komplet ekskluzywnej pościeli wełnianej ;) :classic_cool:

Warkocz za 20 lat na podstawie postów i korespondencji napiszę o tobie książkę :D To będzie bestseller :D Mam nawet tytuł :classic_cool: O kobiecie która się C:classic_cool::classic_cool:LOM nie kłania :classic_cool:🖐️

buuaahahahahahah :D:D:D ale oczywiście przed tym dasz mi ją do autoryzacji i ty ja będziesz miał prawda autorskie 🖐️ A nie lepszy byłby tytuł... "O kobiecie która się peezdom nie kłaniała" :D :classic_cool: