Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaxea

Kochac. Wasze zdanie.

Polecane posty

Jak to jest waszym zdaniem? Jestem z chłopakiem miesiąc i tydzień. Wcześniej znaliśmy się tylko z widzenia, od czasu do czasu pisaliśmy wiadomości prywatne na fotce (czystko koleżeńskie ponieważ miał wtedy dziewczynę) w ostatnim tygodniu jego związku z tamtą dziewczyną widywaliśmy się prawie codziennie (wśród znajomych - również z jego dziewczyną) po tym tygodniu z nią zerwał. tydzień ze sobą flirtowaliśmy no i od tego tygodnia jesteśmy ze sobą ponad miesiąc. Powiedział \'Kochanie\' a za chwilę \'zaraz . . . . To tak jakbym Cię kochał\' i wczoraj znów powiedział \'Kochanie\'. uważacie że mozna pokochac kogoś w tak krótkim czasie? mieliście taką sytuację?

Gość GRGREGWRGERGERGGRGRGR
TAK OCZYWISCIE ZE MOZLIWE....

Gość może używa zwrotu
"kochanie", żeby imiona mu sie nie myliły. Zawsze to bezpieczniej mówić kochanie, zamiast uzyć innego imienia :-)

Gość co o co chodzi
nie nie można kogoś kochać za miesiąc no co ty kocha się za coś a wy ile się znacie prawie tyle co nic za wczesnie zdecydowanie na miłosc

Gość Dop*****lam dziś każdemu
nie bądź naiwna poczekaj czas pokaże wtedy ocenisz

własnie wiem. i tak jak na razie nie traktuję tego poważnie. Tym bardziej że był ze swoją dziewczyną 9 miesięcy. mówił jej że kocha. a mi później powiedział że kochac można raz. przecież to niemożliwe żeby po miesiącu kochac kogoś do końca życia . . . :)

Gość Dop*****lam dziś każdemu
to się nazywa zauroczenie