Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblebleble

nie odczuwam podniecenia z masturbacji

Polecane posty

Gość bleblebleble
A ILOE MASZ LAT ?

Gość bibici
na poczatku tez mialam z tym roblem, ale po paru razach juz widze ze jest łatwiej choc nadal boli, kiedys myslalam ze moze nie mam takiego normalnego pojedynczego otworu, bo gdzes czytaam ze zdarza sie jakas inna budowa tego, ale ginekolog mówił ze mam budowe prawidłowa

Gość bibici
20

Gość bibici
juz nawet nie mówie o sexie ale nie rozumiem czemu nie moge miec orgazmu łechtaczkowego, jak Wy dziewczyny to macie? ile czasu stymulujecie łechtaczke, po jakim czasie przychodzi podniecenie, czy od razu sie podniecacie?

Gość bleblebleble
tez jestem ciekawa po jkaim czasie

Gość bibici
ja po dwoch dniach

Gość bleblebleble
he...ja wiecej ppotrzebuuje chyba ..a myslisz ze Twoj partner czerpie satuysfakcje ? nie wiem czy mojemu sprawia przyjemnosc wkladanie mi palcow? wydaje mi sie ze jak mi to nie sprawia przyjemnosci to jemy tez nie..

Gość bibici
nie wiem, mój na pewno sie bardzo łatwo podnieca, chyba przewaznie facetom duzo do tego nie trzeba,czuje ze jest podniecony, i pod wpływem tez innych pieszczot nieraz ma wytrysk,mysle ze na niego wszystko działa wiec "palcówka" pewnie tez

Gość bibici
a Ty łatwo sie podniecasz? bo ja nawet podczas pieszczot przewaznie nie czuje podniecenia, neraz robie sie juz naprawde mokra a podniecenia nie czuje, najwieksze jakie czułam to podczas minety i jak jezdziłam łechtaczka po jego członku, ale przez majtki,bo tak mi przyjemniej

Gość bleblebleble
jak mi masuje piersi to odczuwam przyjemnosc ale nie taka ogromna... z czlonkiem je3szcze nie probowalismy ..czuje ze nie jestem jeszcze gotowa..;/

Gość bibici
my jak bylismy na tym etapie to tez podniecały mnie pieszczoty piersi, potem całowanie ich, teraz dotyka ich tak czesto ze to mi juz podniecenia nie powoduje, całowanie nieraz tak ,ale nie tak jak kiedys, nie wiem czemu

Gość bleblebleble
a lizalas mu czlonka?

Gość bleblebleble
no zobaczymy . narazie jeszcze jestem nastawiona pozytywnie :)

Gość bibici
pare razy tak,brałam go do buzi

Gość bleblebleble
i jak wrazenia?

Gość bibici
przerywalam wczesiej zeby nie skonczyc w buzi.. bylo przyjemnie...ale przewaznie to bylo w pozycji 69, wiec on wtedy mnie tez piescił to bylo podniecenie.

Gość bibici
widze ze nikt bardziej doswiadczony nam nie pomoze, bo jak naraize to tylko podszywacze i przewaznie złosliwi zabierli głos. naprawde chcialabym sie dowiedziec, po jakim czsie masowania pojawia sie podniecenie i jak długo czekac na pojawienie sie orgazu, to pewnie sprawa indywidulna ale orientacyjnie choc

Gość bleblebleble
sluchaj - wlasnie sie kapalam- sprobuj w wodzie :) mi sie podobalo :)