Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 呕yffieczdr贸jj

Tampon

Polecane posty

Go艣膰 呕yffieczdr贸jj

Czy mo偶na i艣膰 na basen jak sie ma tampona bez 偶adnej wpadki? Wa偶ne..B臋d臋 na basenie oko艂o 4 godzin a to pierwszy dzie艅. nie ma tam mo偶liwo艣ci zmiany. wi臋c jak?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艂ojejej
S艂ysza艂am,偶e mo偶na, tylko po wyj艣ciu z wody najlepiej jest wymieni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yffieczzdr贸j
i jestem ciemna jak tabaka zak艂adam z nud贸w 1000 takich topk贸 ale mnie chodzi o to czy bedzie wpadka no wiecie czy zajde w ci膮偶臋 od tego basenu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yffieczdr贸jj
podszywacz 偶a艂osny!!! nie chodzi mi o zaj艣cie w ci膮偶e tylko o przeciekni臋cie tampona ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yffieczzdr贸jj
no ale jak z tym murzynem sie kcoha艂am to co bedzie murzyni膮tko czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona_poziomka
Wydaje mi si臋, 偶e mo偶esz za艂o偶y膰 tampon gdy idziesz na basen :) Chocia偶 sama tego nigdy nie robi艂am, to czyta艂am na ten temat, i chodzi po prostu o to, 偶eby艣 po wyj艣ciu z wody go wymieni艂a. Tam na basenach na pewno s膮 jakie艣 toalety, poradzisz sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕yffieczzdr贸jj
A jak wyjdzie bobas w paski to co ja powiem? 偶e mam ma艂膮 zebr臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona_poziomka
Wydaje mi si臋, 偶e mo偶esz za艂o偶y膰 tampon gdy idziesz na basen :) Chocia偶 sama tego nigdy nie robi艂am, to czyta艂am na ten temat, i chodzi po prostu o to, 偶eby艣 po wyj艣ciu z wody go wymieni艂a. Tam na basenach na pewno s膮 jakie艣 toalety, poradzisz sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nbskjaf
jezeli uzywalas wczesniej tamponow i wiesz ze po 4 godz ci nie przecieka to spokojnie mozesz zalozyc go na basenie.. i po wyjsciu z wody nie musisz go odrazu zmieniac jesli nie masz gdzie. Zaloz w miare mozliwosci duzy tampon zeby ci szybko nie przesiaknal, chyba, ze tak jak mowilam z doswiadczenia wiesz ze 4 godz mozesz spokojnie nosic nawet mini :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tampony s膮 ok
Rzadko chodz臋 na basen gdy mam okres, ale czasem si臋 zdarza, wtedy zak艂adam tampon O.B i nic nie przecieka. Tylko sznureczek przycinam na kr贸tko, bo zdarzy艂o mi si臋, 偶e si臋 wymskn膮艂 spod kostiumu ;)

Udost臋pnij ten post