Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żyffieczdrójj

Tampon

Polecane posty

Gość Żyffieczdrójj

Czy można iść na basen jak sie ma tampona bez żadnej wpadki? Ważne..Będę na basenie około 4 godzin a to pierwszy dzień. nie ma tam możliwości zmiany. więc jak?

Gość łojejej
Słyszałam,że można, tylko po wyjściu z wody najlepiej jest wymienić.

Gość Żyffieczzdrój
i jestem ciemna jak tabaka zakładam z nudów 1000 takich topkó ale mnie chodzi o to czy bedzie wpadka no wiecie czy zajde w ciążę od tego basenu

Gość Żyffieczdrójj
podszywacz żałosny!!! nie chodzi mi o zajście w ciąże tylko o przecieknięcie tampona ;P

Gość Żyffieczzdrójj
no ale jak z tym murzynem sie kcohałam to co bedzie murzyniątko czy nie?

Gość zielona_poziomka
Wydaje mi się, że możesz założyć tampon gdy idziesz na basen :) Chociaż sama tego nigdy nie robiłam, to czytałam na ten temat, i chodzi po prostu o to, żebyś po wyjściu z wody go wymieniła. Tam na basenach na pewno są jakieś toalety, poradzisz sobie ;)

Gość Żyffieczzdrójj
A jak wyjdzie bobas w paski to co ja powiem? że mam małą zebrę?

Gość zielona_poziomka
Wydaje mi się, że możesz założyć tampon gdy idziesz na basen :) Chociaż sama tego nigdy nie robiłam, to czytałam na ten temat, i chodzi po prostu o to, żebyś po wyjściu z wody go wymieniła. Tam na basenach na pewno są jakieś toalety, poradzisz sobie ;)

Gość nbskjaf
jezeli uzywalas wczesniej tamponow i wiesz ze po 4 godz ci nie przecieka to spokojnie mozesz zalozyc go na basenie.. i po wyjsciu z wody nie musisz go odrazu zmieniac jesli nie masz gdzie. Zaloz w miare mozliwosci duzy tampon zeby ci szybko nie przesiaknal, chyba, ze tak jak mowilam z doswiadczenia wiesz ze 4 godz mozesz spokojnie nosic nawet mini :))

Gość tampony są ok
Rzadko chodzę na basen gdy mam okres, ale czasem się zdarza, wtedy zakładam tampon O.B i nic nie przecieka. Tylko sznureczek przycinam na krótko, bo zdarzyło mi się, że się wymsknął spod kostiumu ;)