Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

CHORY ZWIĄZEK

Polecane posty

Zacznę od tego jaki jest : kiedy chce jest miły, kochany, wydawało mi się że jest szczery ale jednak nie, chamski, arogancki, wulgarny, robi mi ciagle na złośc, jest mściwy, myslacy tylko o sobie, pępek świata i egoista. o tych 3 ostatnich cechach powtarza mi na okrągło. Co dalej... po 7 miesiach powiedzial mi, ze... nie zalezy mu na mnie. Tzn \"tak trochę mi zalezy\" ...nie umie tego wytłumaczyć. Mówi że chce ze mna byc, ale nei za wszelką cenę. Wczoraj miał zły humor, powiedział że jeszcze 2 miesiące, jestesmy razem, potem koniec, bo... idzie na studia. Niestety w inne miejsce co ja. Nie bylo zadnego tematu o dalszej naszej przyszlosci... chodzi mi o studia. Bardzo czesto ma swoje humory, robi mi na złość... np. w styczniu powiedzial ze \"przeleciał\" dziewczyne... a 2tyg temu dowiedzialam sie ze to nie byla prawda, po prostu zdenerwowalam go tym ze napisałam do mojego kolegi (po 12dniach bycia z nim) i tez dlatego ze nie chcialam aby mnie przywiozl do domu od kolezanki z urodzin. Jest mnostwo jeszcze sytuacji, ktore moglabym opisac, ale nawet nie chce do tego wracac. moze o jeszcze jednej napisze........ : zerwal ze mna pare tyg temu, bo mu podobno \"marudzilam\" przez telefon powiedzial \"wypierdalaj\" za 3 dni przepraszał mnie, ja sie nie odzywałam, ale za 3 dni zmieklam i sie z nim spotkałam. prawie ze plakal mi w ramionach. bo tak bardzo tesknil itd. przedwczoraj powiedzial ze nie straci mnie koljny raz, bo ma za duzo do stracenia. ze jestem jego jednym z priorytetów zyciowych. a wczoraj poiwiedzial ze troche koloryzowal. Kiedy jest mi xle, nic nie robi.. kiedy jemu jest zle, chce za wszelka cene mu pomoc. kiedy on widzi jakas niejasnosc straam sie mu wytlumaczyc jak tylko moge, niestety kiedy on wczoraj mi powiedzial o tych studiach... prosilam zeby mi to wytlumaczyl jak to jest.. on powiedzial ze nic nie bedzie tlumaczyl. w nocy zadzwonil i powiedzial ze w 80% nie mowil prawdy, ale powinnam wziasc to do siebie. dzis z rana powiedzial ze przesadzał z tymi 80% i to co powiedzial wczoaaj jest prawda.. (mam troche problemow prywatnych doskonale o tym wie, ze placze ciagle itd, bo mam zalamanie, to on mi mowi takie rzeczy.. Co o tym myslicie? wiem, powiecie ze jestem glupia... ale nie potrafie z nim skonczyc...nie potrafie zrozumiec jego zachowania.

Gość Dop*****lam dziś każdemu
masz miękkie serduszko to cię wykorzystuje nie widzę szansy na zdrowy związek on się nie zmieni ,znudziłaś mu się

Gość oalallaala
uciekaj od tego tyrana! też byłam z kimś takim , potem sam mnie zostawił bo ja nie potrafiłąm tego zakończyć, potem kiedy chciał wrócić , ja powiedziałm nie, wiec mówie Ci , zerwij z nim , wtedy wyjdziesz z twarzą a on CIę doceni, to taKI TYP JAK BęDZIE SZ dobra dla niego to bedzie to wykorzystywał a sam z siebie niewilele dawał, bo wie że ma cię w garści to związek bez przyszłości wiem że to boli ale musisz przez to przejść on bawi się tobą

Gość Dop*****lam dziś każdemu
to dlaczego robi show wokół siebie nie może się opanować wiedząc że cię rani ma problemy emocjonalne

Gość ze tak powiem
dokładnie masz za dobre serce i on to wykorzystuje gada głupoty rani ciebie cierpisz przez niego i jest to dla ciebie bardzo męczące ..ale i także potrafię to wszystko zrozumieć bo wiem po sobie jaka miłość potrafi być ślepa...najważniejsze w tym mieć miękkie serce ale i twardą dupę ...miałam tak jak ty ale mam bardzo silny charakter i twardo stoję na ziemi chociaż nie do końca teraz w Twoim przypadku rozum mósi przewyższyć uczucia to nie będzie łatwe ciężko będzie sobie to wytłumaczyć bo tutaj ważna rolę odgrywają uczucia i one są bardzo silne ....ale myśl głową znaj swoją wartość nie nie daj się pomiatać a tym bardziej szantażować a na koniec ranić i to tak bardzo boleśnie pokaż że nie dasz sobie wejść na głowę !!! bo tak będzie ciągle i życia z nim nie będziesz miała normalnego

Gość ciekawe ile jeszcze tych
tematow zalozysz :o:o:o dorosnij to po pierwsze :o

Gość zostaw tego buraka
on cie tylko wykorzystuje dla wlasnych potrzeb,a twoje ma gdzies:(( nie masz przyszlosci z takim gnojkiem, zerwij, wyplacz sie i znajdz wartosciowego faceta.Jestes jeszcze mloda i naiwna a takich skurwieli trzeba tepic!!Troche dumy kobietko, nie daj sie takim nedznym facetom!! Ja tez kiedys takiego mialam, skonczylam dosc szybko i teraz mam czulego, kochajacego faceta na ktorego zawsze moge liczyc:) Powodzenia!!

nie wiem dlaczego, ale wolalabym zeby on ze mna zerwal. nie wiem co mnie przy nim trzyma. rozum podpowiada co inengo, serce co innego... bylo tyle sytuacji kiedy on chcial wrocic, dlaczego wtedy sie zgodzilam?:(........... jestem gotowa na zerwanie. tylko nie wiem w jaki sposob... dzwonil o 10, chcialam zeby mi wsztysko wyjasnil.. powiedzial ze on nic nie bedzie wyjasnial, ze byl czas na to wczoraj. Wczoraj chcialam- on sie burzyl............. wieczorem kazal mi sie rozlaczyc, zrobilam to. nigdy tego nie robie, za ponad godzine napisał mi \":*\" i \"zatesknilem:*\" no i przed 11 kiedy zadzwonilam powiedzial \"kurwa nie moge gaadc, nie rozumiesz tego? mam robote, pa!\" i sie rozlaczyl i sie nie odzywa... ...i mam nadzieje ze sie juz nigdy nie odezwie