Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_20_SD

pytanie

Polecane posty

Gość ola_20_SD

Mam pytanie czy samo zabezpieczenie przez chlopaka prezerwatywa wystarczy zeby nie zajsc w ciaze czy ja musialabym tez wziasc tabletki??

Gość fdsfds
tak, musisz wziac tabletecki i seks tylko w pupe :/

Gość ohy i ahy
Prezerwatywa wiele razy zawiodła nie tyle mnie bo my nie używamy ale od znajomych słyszałam (zawiodła w sęsie pękła, ciaży na szczęście nie było). Ja biorę tabletki i w zaden inny sposób się nie zabezpieczam, mam jednego partnera więc żadnych chorób się nie boje.

Gość ola_20_SD
ale wiem ze sama prezerwatywa wystarcza do tego

Gość ohy i ahy
No oczywiscie jeśli nie peknie to o ciaże się bać nie musisz

Gość ola_20_SD
wiem ze nie ktorzy tylko samej prezerwatywy uzywaja i nie maja problemow i jest ok i dziewczyna nie jest w ciazy.

Gość ola_20_SD
no wlasnie jesli nie peknie to nic sie nie stanie

Gość ola_20_SD
prosze o jak najwiecej odp na to pytanie

najlepiej stosować 2 różne środki antykoncepcyjne. Możecie na przykład połączyć prezerwatywę i stosunek przerywany

Gość ola_20_SD
czy sama prezerwatywa wystarczy aby dziewczyna nie zaszla w ciaze??

Gość master od muppets
dobrze założona na czystego fiuta i w odpowiednim rozmiarze jest dobrym śroidkiem antykoncepcyjnym

Gość jeśli nie pęknie
to zabezpiecza przed ciążą całkowicie. Ale zawsze jest prawdopodobieństwo, że pęknie, zwłaszcza gdy partnerzy dopiero rozpoczynają współżycie i nie są w tych sprawach doświadczeni

Gość jeśli nie pęknie
i dlatego aby się zabezpieczyć przed pęknięciem i nie denerwować, kobiety biorą dodatkowo pigułki, które same w sobie zabezpieczają bardzo dobrze, ale zdarzają się przypadki, gdy dziewczyna po nich zachodzi w ciążę, choć jest to bardzo rzadkie, ale jednak. Warto stosować dwie metody, gdy chce się mieć 100% pewność że ciązy nie będzie. No i jeszcze jedno. Tabletki zabezpieczają przed ciążą, a prezerwatywa przed chorobami i ciążą.

Gość jeszcze bezpieczniej jest
jak do prezerwatywy i pigułek doda się spiralkę domaciczną plasterek na ramię globulkę do środka i zastosuje się stosunek przerywany wtedy dopiero, gdy te wszystkie punkty są spełnione jednocześnie można mówić i bezpiecznym seksie :-O oczywiście, gdy którykolwiek z nich zawiedzie, choćby jeden to natychmiast należy łyknąć postinor!

Gość pauliiniuusiaaa
"...i stosunek przerywany"----------yhym, i jak na dłuzszą mete tak będą robić to nerwica, oziębłość,brak namiętności u partnera gwarantowane- PODOBNO tak jest, więc ten stosunek przerywany to chyba nie za dobre rozwiązanie, pomyśl o tabletkach

Gość pauliiniuusiaaa
haha, tiaaa.. i do pigułek i prezerwatywy dodac jeszcze globulke dla pewności, najlepiej dwie... o_0.. Nie przesadzaj,juz pigułki dają wystarczające zabezpieczenie- oczywiście przy odpowiednim zażywaniu.