Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z krakowa

LUDZIE Z KRAKOWA POMOŻCIE !!!

Polecane posty

Gość nie z krakowa

Sluchajcie mam do Was wielka prosbe, mam do zaliczenia pewien referat z architektury Krakowa. Sama tam nie mieszkam i potrzebuje Waszej pomocy, a Krakow znam bardzo slabo niestety :(. Pod jakim wezwaniem jest kosciol ktory znajduje po przejsciu po ul.Kanonicznej, nastepnie po zobaczeniu kosciolow sw. Andrzeja i sw.Piotra i Pawla, idzie sie dalej uliczka i stojac w kierunku starego miasta /pl.mariackiego/ na prost on znajduje sie po prawej stronie... To jest kosciol sw.Anny czy jakis inny ? Blagam pomocy !!

Gość a co to jest
weź mapę do ręki i sobie zobacz

Gość nie z krakowa

Gość KKJ
SW WOJCIECHA

Gość KKJ
CHODZI CI O KOSCIÓL NA PŁYCIE RYNKU TEN MAŁY?

Jaką uliczką??? sprecyzuj moja droga - jeśli grodzką to może masz na myśli kościół dominikanów czyli Bazylikę Trójcy Świętej...

Gość nie z krakowa
Kosciol sw. Wojciecha to jest ten bialy z kopula juz na rynku, jeden ze starszych, a mnie chodzi o kosciol ktory nie jest na rynku bezposrednio... Spojrzalam na mape ale ciezko cokolwiek znalezc bo w poblizu rynku jest masa kosciolow, a mnie chodzi o ten jeden konkretny, taki jakby troche na roku. Nie wiem nie umiem bardziej obrazowo tego opisac :(

Gość nie z krakowa
Nie na roku, tylko na ROGU... Ach chyba tak sw. Trojcy. DZIEKUJE !

jeśli na rogu to ja już nie wiem... Jeśli idziesz Grodzką w stonę rynku głównego od kościoła ss. Piotra i Pawła to najpierw mijasz plac Wszystkich świętych gdzie masz po prawej Dominikanów a po lewej Franciszkanów a potem dochodzisz do Rynku gdzie zaraz na początku jest św. Wojciecha a dalej idąc prosto po prawej kościół Mariacki...