Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmaarrttwwioonna trosszkke

Boje sie isc do ginekologa poniewaz ...

Polecane posty

Boje sie badania. Z tego co czytalam ginekolog bada 2 palcami. Mam bardzo waska pochwe ( od kilku lat nie jestem dziewica) i czasami sama mam problem z aplikacja np. globulki . Zmieszcze tam na sucho tylko 1 moj szczuply palec . Czy jesli kobieta ma tak waska pochwe to lekarz wtedy bada 1 palcem czy na sile probuje wlozyc 2 palca a tym samym powodujac bol i rozepchanie pochwy ?

Gość on Ci
wziernikiem rozepcha co trzeba...Nie sadze by mogl badac Cie jedym palcem, bo nie bedzie to mialo sensu.

Gość a tam gadasz
gin wpiepszy ci wziernika w twoja pizde rozszerzy ja u juz twoja pizda pewno jest duza w koncu kiedys ma przez nia wyjsc wielka leb dziecka i dopiero wtedy sie porozrywa az po twoj komin to teraz zapewniam nie ma sie czego bac!

Gość jak facet może to gin. też

Gość idź koniecznie
Bo prawdopodobnie nie masz wąskiej pochwy, tylko się sama zaciskasz.... Rzadko która kobieta ma aż tak wąską pochwę, że tylko jeden palec się mieści... jest takie zaburzenie-pochwica, polega to na mimowolnym skurczu mięśni i wtedy wydaje się, że jesteś taka ciasna :) a jeśli faktycznie jesteś tak wąska, lekarz przy badaniu to uwzględni, więc nie ma co się bać :) tylko wybierz najlepiej takiego, którego ktoś ci poleci, który ma dobrą opinię :) będzie dobrze :)))

Gość jak facet może to gin. też

Nie zaciskam sie napewno. Wiem o co chodzi z pochwica. Mam problemy ze wspolzyciem. Boli i czasami ciezko rozpoczac wspolzycie. Wiem ze jest zabieg rozciaganie pochwy bo jednak niewielki procent kobiet ma za waska pochwe. Boje sie tego :(( Podczas stosunku kobieta jest podniecona wiec zmiesci znacznie wiecej niz kiedy jest sucha wiec prosze nie mylic pojec.

Gość Balbineczkkaaa
nie zgadzam sie z wypowiedziami wyzej. Ja chodze do kobiety i bada mnie 1 palcem. Nie kazdy lekarz bada 2. Moja gin powiedziala ze jest przeciwniczka badania 2 palcami poniewaz nie kazda kobieta ma warunki zeby bez problemu wcisnac 2 palce. Tak ze autorko nie przejmuj sie i idz najlepiej do kobiety. Moze masz tylko waska pochwe a nie za waska. Ja tez nie wloze 2 palcow. Nalezysz pewnie do grupy kobiet z waska pochwa. A kobiety ktorym udaje sie wsnac 2 grube palce maja szerokie pochwy. Glowa do gory. Mysle ze wszystko ok z Toba.

Gość fiwqf
Przecież lekarz tez nie bada na sucho , tylko smaruje palce żelem...