Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniurka1

jak to w końcu jest??!!

Polecane posty

Hey mam takie pytanie ... ostatnio bardzo boli mnie prawy bok koło pleców zaraz nad biodrem ... ból nasila sie w nocu . wtedy to wogóle nie moge spać ani miejsca sobie znależc bo to okropnie boli jakby \"kolka\"... niewiem co to jest ... moze któraś tak miała ... ja jestem w 27 tc ... znajoma mowila ze ona miala tak z lewej strony i ze dzidzia uciskała jej na trzustke i dlatego ja tak to bolało ...

Dziecko naciska na jakiś nerw, dlatego to boili. Na sto procent nie jest to trzustka, bo ta znajduje się zaraz pod żołądkiem, a nie nad lewym biodrem :). Ja też tak mam, zależy w jakiej pozycji leżę.

jest na to jakas rada? bo to jest okropnie meczące i bolesne ... dzisiaj znowu nie spałam pol nocy ... i niewiem jak temu zaradzic

i u mnie to nie jest chwilowe ... nasila sie wieczorem i boli poł nocy ... ani sie ułożyc ani nic zrobic ...

Mnie brzuch boli całą noc. Pomaga zmienianie pozycji, przejście się do ubikacji i podjeście, że to już niedługo minie :).

no ja wlasnie wstaje i proboje chodzic ale nie da rady bo chole*rnie boli ... przedwczoraj przyłożyłam sobie do tego boku gorący termofor ... bolało ale usnęłam a dzis w nocy nic nie pomoglo ... i przy zmianie pozycji do snu tak samo boli nawet sie bardziej nasila ...

no własnie nie moge ... bo jestem 100 km od domu ... a wracamy dopiero 11.07 dlatego chcialam sie z wami skonsultowac

Czy wy w ogóle macie trochę pojęcia na temat anatomii? Gdzie ty masz wątrobę? Skoro dziewczyna mówi, że nad lewym biodrem. Ehhh To zadzwoń do lekarza i skonsultuj się z nim przez telefon. Niestety lekarzy tu brak i nikt ci nie postawi 100 procentowo pewnej diagnozy. Zasada jest jedna, jeśli coś cię martwi to idź do lekarza. Możesz iść nawet do innego niż chodzisz, a do takiego który przyjmuje w miejscu w którym obecnie się znajdujesz.

Gość agula25
to jest rwa kulszowa

moze to kolka nerkowa,ja mam juz drugi raz bo mi sie nawrócila.Ból jest okropny boli jakby kregosłup tam gdzie lędzwie i z boku nerka,lezalam na to w szpitalu po zatrzyku przeszlo ale znow powrocilo,po ciazy to mija.Pomaga nospa forte ja biore 3 x1 i trzeba duzo pic.