Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZIZIZI

JESTEM ZALAMANA BO NIE UMIEM GOTOWAC A ZA PARE DNI

Polecane posty

Gość ZIZIZI

bede mieszkac z chlopakiem:(nie wiem co mu gotowac:( na obiady

Gość nie martw sie
ustalcie ze to on gotuje

Gość ohhhhydaaaaaaaaa
nie martw się, szybko się nauczysz :) zresztą gdzie jest powiedziane, że kobieta musi gotować?

Gość progetta
A dlaczego ty masz mu gotowac? :O

Gość ja tez mieszkam z chlopakiem
ale nie gotuje mu, mimo że umiem. Chyba że sama mam na coś szczególnego ochotę to gotuje i przy okazji jemu też :-) Nie rozumiem dlaczego masz mu gotować? :-o

Gość ZIZIZI
bo on bedzie chodzil do pracy wiec ktos musi gotowac

Gość omatko
a ty co bedziesz robic? jak od poaczatku zaczniesz mu gotowac, to facet sie przyzwyczai i bedzie to robic juz do konca zycia:O

wiec ty bedziesz siedziec w domu i za pomoc domową robić, aż pan i władca wróci i obioadek bedzie przesolony i rozgotowany to najpierw współczuje jemu , a ty lepiej kup sobie ksiżke kucharska i zacznij ćwiczyć:P:P:P

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
znajdź sobie jakieś zajęcie ważne tak żebyś nie miała czasu na gotowanie ;) a szczerze to bardzo dobrze ze nie umiesz gotować. każda młoda kobieta jak zaczyna mieszkać z facetem to chce pokazać jaka jest dobra i jak mu umie nieba przychylić, jaka dobra z niej gospodyni i kandydatka na żonę...a później jest płacz i zgrzytanie zębów bo jaśnie pan nie raczy w domu palca zagiąć. tak więc nic się nie martw. poszukaj po sieci fajnych prostych przepisów co żeby ze 2 razy w tygodniu jakieś jedzonko zrobić, 2 razy kupisz coś gotowego a pozostałe dni tygodnia olej kuchnie :P

Gość wietrze tu prowokacje
btw - ja nie umiem gotowac, i wlasnie dlatego zamieszkam z chlopakiem :D kolezanka by olała i dała mi zdechnac z glodu, ale on sie chyba zlituje i cos upichci, nie?