Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyz

Na co isc??

Polecane posty

poza tym nie wiem jakie przedmioty na co przyjmuja bo w necie jest pogolnie napisane i sie zastanawiam czy na logistyke albo zarzadzanie gera moze byc;/

a jakie miałaś inne wyniki? bo z tą gerą to fatalnie... nie ma sie co czarować jesteś na granicy oblania matury :o

Napisz co dokładnie zdawałaś i jak Ci mniej więcej poszło. No i gdzie możesz studiować, co Cię interesuje;)

no zdawalam polak gere i angol nie ma sie za bardzo czym chwalic z polaka i angola dobrze ale gera slabo poszla:( albo logistyka administracja zarzadzanie a na kosmetologie jaki przedmiot?? kiedys bardzo chceialam na pedagogike albo psychologie ale z gera sie nie dostane na to:(

Zarządzania nie polecam, chyba że lubisz kuć głupoty :O Na humanistyczne studia to powinnaś mieć rozszerzone języki :P Na kosmetologię to chyba biologię :P Musisz spr co oferują okoliczne szkoły i uczelnie.

kurcze ale jak w necie nie ma dokladnie napisane co gdzie na jaki przedmiot to mam isc do uczlni i w recepcji sie pytac czy pobrac ulotki czyt moze e-mail napisac do uczelni ??Bo te uczelinie daleko dosyc sa wiec nie wiem czy moge e-mail;/

Gość jak to jak toooooo
3 lata temu zdalam mature z geografi, w tym roku obronilam licencjat z pedagogiki na wszechnicy, a teraz startuje na uw, dokaczyc dzielo na uniwersytecie /zaocznie/

a ja ide na architekture krajobrazu do poznania i tez gere zdawalam :P pozatym skladam jeszcze do bydgoszczy na ukw - turystyka i rekreacja :) tez gera potrzebna...sa jeszcze kielce, geografia z turystyka, ten chyba nawet lepszy od turystyki i rekreacji pozdrawiam :)

no wchodze na kazda z osobna ciagle patrze i patrze i nic ;/ zaczynam wariowac powoli bo wiem ze czas mnie goni:(

z reszta oni najwiecej punktow daja za przedmiot kierunkowy czyli zapewne biolaalbo gera albo cos tam jeszcze, wos o ile sie nie myle...

życze Ci dobrze ;) ale kurcze z tak słabą maturą masz małe szanse na dostanie sie na studia :( poszukaj jakiegoś studium... ludzie, którzy pisza rozszerzona mature mają problem z dostaniem sie na studia, a co dopiero z twoją podstawą :o

nigdzie nie widzialam zeby byl wymagany wiecej niz jeden jezyk obcy, zawsze masz do wybory jakis, ja na maturze zdawalam tylko angielski

Gość fisico
zawsze mozesz iść na zaoczne

Gość fisico
na zaoczne przyjmuja wszystkich, trzeba sie potem tylko utrzymac

no ja wlasnie chce na zaoczne:) a tu sie liczy czas a ja mam go coraz mniej;p hehe wiec musze szyn\bko sie postarac chciala bym do konca tygodniachociaz na jedna uczelnie zlozyc papiery