Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPE

Co mam zrobic?? POMOCY!!

Polecane posty

Gość SPE

POMOCY ;( ponad pol roku tamu poznalam chlopaka w swoim wieku niestety ma laske mlodsza o rok tu jest duzo do opowiedzenia ale postaram sie to skrocic... wiec: gdy poznalam tego chlopaka zaczelismy sie po kilku rozmowach spotykac przy ktoryms ze spotkan zaczelismy sie calowac i tak bylo do dzis ... ;( on mnie teraz zlewa .. a najgorsze jest to ze on ma laske a ze mna sie czesciej widywal niz z nia on jest naprawde kochany ale ja juz tyle lez przez niego wylalam ze mam dosyc wszystkiego ;( i jeszcze jest to ze myslalam ze jestem z nim w ciazy ale naszczescie nie... jeszcze wczoraj mowil ze nigdy nie znal takiej osoby jak ja ze niechce mnie stracic i takie tam a dzis... ;( ehh... a najgorsze jest to ze ja nigdy nie kochalam tak chlopaka , jak on moje zauroczenie trwalo max 3 tygodnie a to juz pol roku ;( Co ja mam zrobic ja nie umiem bez niego zyc mam juz dosyc ;( pomozcie mi ;( ...

Gość bzykalas sie z kolesiem
ktory mial laske, znaczy sie ja zdradzal przez iles miesiecy i czego ty oczekujesz, durna kwoko? :o

Gość odpadłam na stół
:-D "przy ktoryms ze spotkan zaczelismy sie calowac i tak bylo do dzis ... " + "i jeszcze jest to ze myslalam ze jestem z nim w ciazy ale naszczescie nie... " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość odpadłam na stół
:-D "przy ktoryms ze spotkan zaczelismy sie calowac i tak bylo do dzis ... " + "i jeszcze jest to ze myslalam ze jestem z nim w ciazy ale naszczescie nie... " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość ile ty masz lat
12?

Gość Moniii93
wiem tez tak miałam ze po 3 tygodniach zauroczenie mijało :(

Gość SPE
17... ;( ja chce od was pomocy a nie zebyscie mi dogadywali ;( wiem ze zle zrobilam :( ale ja teraz szkukam tylko pomocy ;(

Gość SPE
tylko ze u mnie to juz nie jest zauroczenie tylko chora milosc:( ktorej nie chce:( i trwa to juz pol roku