Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thermalka

A tutaj wszystko o kosmetykach AVENE - Eue Thermale .

Polecane posty

Gość thermalka

Czy ktos stosowal kosmetyki tej francuskiej produkcji??? (www.avene.com.pl) Sa dosc drogie, dostepne w aptekach, ale zamierzam niebawem wyprobowac serie do cery tradzikowej/mieszanej. Moja siostra stosowala i goraco mi polecala, twierdzila, ze jej pomogly zminimalizowac zmarszczki, a jedyny minus to wysoka cena. Czy ktos jeszcze to stosowa badz zna ta firme i moze cos napisac na temat kosmetykow? :)

Gość samosiaaaaa
ja stosuję :), mam również mieszaną cerę z niedoskonałościami. używam peelingu do cery wrażliwej, kiedyś kremu nawilżającego, obecnie kremu diacneal, który zawiera kwasy. kosmetyki drogie, ale bardzo wydajne oraz warte swojej ceny w 100%!

Gość thermalka
samosiaaaaa ciesze sie, ze sie w koncu ktos odezwal ! :) ja wlasnie zastanawiam sie nad 2,3 produktami, i tak sobie pomyslalam, ze chcialabym cos niszczacego ten tradzik, jakis krem matujacy, oraz nawilzajacy, bo mam taka cere i strasznie tlusta ale i wysuszaona;// Zastanawiam sie nad kupnem : 1.Avène Cleanance K - krem sprzyjający usuwaniu wyprysków i zaskórników albo: 2.Avène Diacnéal - krem wygładzający i regulujący do skóry trądzikowej ten drugi stosujesz? czy po nim skora sie luszczy ? :) nie wiesz , ktory jest ze tak powiem mocniejszy na tradzik?

Gość thermalka
i jeszcze chcialam cos na zmatowienie cery! np. krem matujacy : Avène Cleanance krem matujący do skóry tłustej albo ale nie wiem czy nie lepiej wziasc: Avène Clean-Ac krem nawilżający i łagodzący podrażnienia do skóry trądzikowej.

Gość thermalka
ten nawilzajacy tez stosowalas?? czy ponim skrora sie nie swieci?? i nadaje sie pod makijaz? :)

Gość wiki6
ja stosowałam kremy do cery naczynkowej niestety wielkiej poprawy nie było a może nawet bżadnej teraz stosuje dermacol cała serię farmony i teraz moę powiedziec że te produkty są śietne nigdy nire pomyślałabym że za tk niewielką cene można dostac coś tak dobrego moja buzia nareszcie się poprawiła Brawo farmona

Gość thermalka
A ten Dermacol nie ma jakiejs stronki internetowej? Wpisalam w google ale tylko sklepiki mi powyskakiwaly albo fora, glownie na temat Fluidu tejze fimy, ponoc tez swietnym :)