Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidka232

sposoby na facetow

Polecane posty

Gość dzidka232

dziewczyny ,kobiety-takze te starsze bo z wiekszym doswiadczeniem:) piszcie,jakie macie sposoby na to,zeby facet oszalał dla was? kazda ma takie....podzielmy sie nimi:)

Gość ola_malina
mysle ze nie ma tu regoł jak facetowi zalezy to to po prostu widac a jak nie... to olewa laske

Gość awka
mowcie co chcecie,ale ja mysle,ze dobry seks,.działa cuda:)

Z mojego doswiadczenia na faceta dziala pozytywnie kiedy kobieta kocha go ale nie uzaleznia od niego swego zycia. To co czasem tu czytam to przyprawia mnie o palpitacje serce:))): placze, histerie, nawet omdlenia, bo bo on nie zadzwonil, bo nie napisal sms, kiedys pisal codziennie a teraz tylko co drugi dzien ecc... Ja z moim lubym jestesmy razem 6 lat, w tym jutro 3 rocznica slubu i takie zagrywki jak wyzej napisane byly mi zawsze obce. Kocham mojego meza calym sercem, pokazuje mu to, ale jednoczesnie mam swoje pasje, swoj swiat, moje kolezanki. I wiem, ze mimo calej naszej milosci jaka do siebie zywimy sa takie dni, ze moj luby chce byc sam. I nie uwieszam sie wtedy na nim, tylko daje mu swiety spokoj. Ide do innego pokoju, wychodze do kumpeli, znajduje sobie jakies zajecie i czesto jest tak, ze to moj ukochany nagle zaczyna do mnie tesknic i mnie wola:))) Takze wydaje mi sie, ze na facetow dobrze dziala to---ze kobieta ma tez swoj wlasny swiatek i mimo zakochania, nie uzaleznia sensu swego istnienia od faceta:)))

Gość opalony innym słońcem
Amen. allojzetta siostry nie masz? ;)