Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polllaa

Ja to się dziwię Polakom,ze w uk nie wiążą się z

Polecane posty

Gość polllaa

kobietami z innych krajów. Panowie nie wiem jak w innych cześciach kraju,ale byłam ostatnio w Londynie i tyle widziałam pieknych indyjek,hindusek,mulatek,włoszek matko swieta kobiety jak laleczki.co wy sie tak na te polki uparliscie,jacyś patrioci jestescie?kurde gdybym była Polakiem,nie Polką poderwałabym śliczna azjatke,kurdę niektóre co widziałam w metrze były jak rodem z konkursów piękności.gały mi wychodziły ze zdumienia.myslę sobie po co tak się trudzicie z gadaniem ze polki wiąza sie z obcokrajowcami,zacznijcie sie wiązać z pięknymi kobietami np.z dalekiego wschodu.zapewniam ze choc sama jestem Polką,wiekszosc z nich jest duzo ladniejsza od naszych rodaczek. zacznijcie działać w końcu!

Gość tak tylko ktora kobieta
by ich chciala? :classic_cool:

Gość zgadzam sie z autorka
zgadzam sie , nie wiem skad wzielo sie to kłamliwe powiedzenie ze polski sa najpiekniejsze hehehhe toz to jest smiechu warte.Tez bylam w UK i napatrzec sie nie moglałam na kobiety roznych narodowosci.Jak szła po ulicy polka to odrazu wiocha zalatywała poza tym była taka nijaka...

Gość inkogintoooooooooooo
spełniłem swój patriotyczny obowiązek ruchając pól turczynkę- pół niemkę, i była nawet ładna :classic_cool:

Gość polllaa
pamietam jak w metrze siedziala przede mna indyjka (chyba,bo nie potrafie ich dobrze rozroznic) kurde nie byla jakas wymuskana,ale miala sliczne wlosy,piekne oczy,sliczna figure no jak lalka...a wracala chyba z pracy bo na oko nie wygladala jakby wyszla przed chwila z domu

Gość ludzieeeeee
hinduska a nie indyjka! :o

Gość polllaa
przepraszam,mowilam ze sie nie znam

Gość martenson
jak dla mnie zoofilia odpada puste wieloryby tez nie bzykam, to samo z wyniosłymi wiesniarami, ale rosjaneczki i chorwatki, slowenki miodzio i malina

Gość polllaa
zoofilia?czegoś tu nie rozumiem

a juz nie wspomne o naszym stylu ubierania....cos okropnego!!90 procent polek nie ma gustu i nie umie sie ubrac!!nie dosc ze jestesmy nijakie to bezguscia.A to powiedzonko chyba same sobie wymyśliły polki zeby sie dowartościować:)

Gość
przestańcie juz krytykować - Polki są ładne, przynajmniej te młode a poza tym wiążemy się z kimś nie tylko ze względu na wygląd

neuroa ok ale czy najpiekniejsze???skąd to durne powiedzenie???

Gość
bo tylko ograniczeni ludzie uogólniają :D

Gość polllaa
nie mówię ze 100% polek jest okropna,ale skoro nie sa one dostępne ponieważ "zadają się"z obcokrajowcami,nie macie nic do stracenia chlopcy a nawet do zyskania.piękną kobietę!