Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blistex

omdlenie

Polecane posty

Gość blistex

dzisiaj stracilam przytomnosc jadac w autobusie od tego czasu caly dzien bolala mnie glowa tak jakby cos ja od srodka rozsadzalo chwile temu wrocilam z pogotowia gdzie zrobili mi badanie cisnienia po calym dniu wyszlo 100 / 60 i badanie cukru po zjedzeniu kanapek 60 powiedzieli mi ze wszystko jest ok i ze czasem tak sie zdaza jednak ja sie martwie bo to pierwszy raz mi sie tak zdazylo szukalam na netku norm jednak nigdzie nie znalazlam moze ktos mi pomoc??

a czy kiedy zemdlalas to uderzyles w cos glowa? to moze byc przyczyna bolu mi sie to zdarza dosc czesto... najczesciej podpinaja mnie pod kroploweczki, i pozniej jest okey moze Ci sie potas wyplukal, a moze to rpzez te upaly jesli nie uderzylas glowa wnic powinno byc okey, ale jesli sie martwisz sprawdz to u neurologa

Gość blistex
nie udezylam glowa o nic tak mi sie wydaj a w jaki sposob moge uzupelnic sobie ten potas jesli to to ?? co do upalu to chyba raczej nie bo jak jechalam do pracy to nie bylo jeszcze tak goraco a nie mialam dzisiaj wogole kontaktu duzego ze slonkiem ale dziekuje bardzo za odpowiedz

hmm..wiesz przyczyn moze byc wiele, czasem to zwykłe osłabienie i sie może zdarzyc kazdemu jak mówię, jesli się martwisz to udaj się do lekarza,z rób dodatkowe badania - nie zaszkodzi mi uzupełniają kroplówkami w szpitalu (normalnie biore tabletki), ale to dlatego, że często nie mogę długo się wybudzić, niby się budze, ale nie moge, słysze wsyztsko, ale jakby jestem wyłaczona, wtedy uzupełniaja jeszcze jakies inne rzeczy... podejrzewali u mnie padaczke ale wykluczyli, mam bardzo niskie cisnienie podobnie jak Ty... u mnie nie znaleźli konkretnej przyczyny...

Gość blistex
bardzo dziekuje i napewno udam sie do lekarza

Gość omdlenie
ja kiedys zemdlalam na dyskotece jak sie kilka miesiecu pozniej okazalo bylo to przez sters jaki mialam wczesniej duzo wczesniej przed ta dyskoteka teraz sie lecze na nerwice!!! Moze mialas jakies stersujace dni wczesniej a sie to odbilo na organizmie. Ja tez wyniki wlasnie mialam wszystkie dobre zawsze i stwierdzili ze to na tle nerwowym mi sie stalo jak juz poprostu moj organizm sie "wyluzowal" to zeszlo to wszystko ze mnie i zmemdlalam.

Gość to jest własnie mentalnosc
cukier 60 po zjedzeniu kanapek? troszkę za niski...

Gość to jest własnie mentalnosc
omdlenie ja też czuję, że mam nerwicę. denerwuje mnie absolutnie wszystko! wydaje mi się, że nabawiłam się nerwicy żołądkowej :O jakie miałaś objawy?

Gość blistex
co do stresu to raczej nic takiego nie bylo prowadze bardzo spokojny styl zycia nie przemeczam sie nie stresuje uwazam na siebie i dbam o siebie jadam ponad norme bo jestem strasznie szczupla i staram sie przytyc przy wzroscie 178 waze 59 kg zdecydowanie o 10 zamalo co do tego cukru to czasem mam tak ze zrobi mi sie niedobrze ale jak zjem jakiegos batonika to wszystko wraca do normy boje sie tylko o to cisnienie czy nie jest za niskie