Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstydliwy2008

JAK DZIEWCZYNY REAGUJA NA PRYSZCZE U FACETA

Polecane posty

Witam mam pytanie skierowane szczegolnie do dziewczyn, o toz mam 19 lat i do tej pory nigdy nie mialem dziewczyny, nigdy nawet sie nie calowalem. Podswiadomie czuje ze moge sie podobac, niektorzy nawet twierdza ze jestem przystojny problem polega na tym ze mi trudno w to uwierzyc i spobowac poznac jakas dziewczyne. U podnoza moich nie powodzen leza moje kompleksy a dokladnie chodzi o cere tzn. nie mam ani tradziku ani jakis strasznych pryszczy, czasami wyskoczy mi kilka malych pryszczy mam pare plamek po poprzednich, ale mi sie wydaje ze jezeli bede mial 2 czy 3 pryszcze to zadna dziewczyna na mnie nie spojrzy. Dla tego chce sie dowiedziec czy Wy dziewczyny przywiazujecie do tego duza wage czy mozecie zainteresowac sie facetem ktory ma troszke nie doskonala cere? PROSZE ODPWIEDZCIE

Zalezy jak silny to tradzik. jesli jest lekki a ty o siebie dbasz to mysle, ze bez problemu masz szanse by zawrzec fajne znajomosci. Jesli zas masz silny tradzik, duze pryszcze to radzilabym najpierw podleczyc a potem brac sie za podrywanie:))

jeśli sprawiasz wrażenie sympatycznego, to żadne pryszcze nie mają znaczenia:) ostatnio pozałam chłopaka w Twoi wieku i chyba uważał, że ma podobny problem- to widać, gdy ktoś się peszy przez jakies wypryski...ale naprawdę, był tak fajny, przyjemny i sympatyczny,że w ogóle tych wyprysków nie widziałam:)

Tak jak pisalem nie mam ani tradziku ani wielkich pryszczy czasmi wyskoczy mi 1 2 gora 3 pryszcze no i mam kilka plamek po poprzednich v

DO: nie czas żałować róż To jest wlasnie moj problem strasznie sie pesze rozmawiajac z dziewczyna a majac w ty czasie jakiegos pryszcza, nie potrafie patrzec jej prosto w oczy wy zawsze macie takie sliczne porcelanowe buzki:)