Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaczek

Co ona mysli?

Polecane posty

Gość kozaczek

Dziś spotkałem się na kawie z fajną dziewczyną gadaliśmy takie tam.itd gdy ja odprowadzałem na przystanek to spytałem się jej o numer telefonu Ona powiedziała że numerami z nowo poznanymi kolesiami się nie niewymienia Mam zamiar wpasc do niej w piątek lub w sobote do jej pracy i zaprosić ja gdzieś Pytanie zadaje sobie takie? CO ONA MOŻE O MNIE MYŚLEĆ-chyba zwariuje

Gość somebodys hurt
Trochę dziwne, że nie chciała Ci dać numeru telefonu. Jesteś pewien, że ona chce się jeszcze z Tobą spotkać???

Gość a jak sie poznaliscie
? napisz cos wiecej

ja bym sie nie poddawala :) masz dobry pomysl z pojsciem do jej pracy, ale zeby to bylo raz i jak potem nie da Ci numeru to juz nie wpadaj... pomysli ze ja przesladujesz :D z drugiej strony - z nieznajomym umowila sie na kawe a telefonu nie chce dac? bez sensu

Gość kozaczek
gadalismy troche o pracy,zainteresowaniach-gadałem o wszystkim tylko żeby podtrzymać jej zainteresowanie niewiem moze powiedzialem cos za duzo fajna babka z niej-ciekawa nie narzucałem sie- starałem się mówić mało tak se mysle ze numer telefonu mogła by dać zaryzykuje i wpadnepo nia w piątek jak sie znowu umówi to fajowo,lecz jak wyczuje że nie ma dalszej z jej strony ochoty to ja pasuje weszłem tez na jej profili na Naszej Klasie,więc powinna to zobaczyć ze weszłem o to sie jej wyswietli jezeli chodzi o ten numer telefonu to sam juz nie wiem moze tak jak powiedziała,ze nie daje nowopoznanym albo kłami i pokazuje mi wten sposob ze nie jest dalej zainteresowana-oby nie czas pokaże jak coś się będzie działo to napisze