Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

ktoś mi wczoraj topiki o zodiakach wykasował

Polecane posty

widziałaś tematy pan Ryba i pan Rak jacy są do reszty znaków założyłem chciałem sprawdzić po którym nie pojadą kafeterianki

jak znam kafe to wszystkim by się dostało chciałem sprawdzić któremu najmniej :D:D ale nic to będę dalej żył w niewiedzy może i lepiej

nie raczej to że kafeterianki i tak pojada po wszystkich i tak to mnie bardziej interesowało za dużo tu kobiet z jadem do facetów jest żeby się tymi topikami i opiniami w ogóle przejmować i brać pod uwagę :D

mnie generalnie smieszą takie uogólnienia w postaci choroskopów. Na charakter wpływa otoczenie, doswiadczenia z dzieciństwa itp... a tak w ogóle, to jak na nowej drodze zycia;)

a tej nowej :D:D:D no klecę coś powoli :D idzie mi jakoś mozolnie ale do przodu tylko z kafe jakoś pożegnać się nie mogę

no to gratulacje🌻 ja miałam ponad tydzień urlopu od cafe i przezyłam- komp mi padł- ale to nawet dobre było- bo wreszcie dłuzej spłm:D:D Zrób sobie jakies spięcie- innego wyjscia od tego nałogu nie ma:D:D

telewizora nie mam no i bardzo dobrze cieszy mnie ten fakt a wiadomości lubię czasem obejrzeć sprawdzić profilaktycznie co tam w ojczyźnie słychać

:D no nie wszyscy ale dużo znikam sówko miło się z Tobą pohukuje ale rano wstać muszę dobranoc i miłych snów :D🖐️🌼

Gość co za wstrzasajaco uprzejme
pozegnanie ...ohhhh...pewnie z górnej siódemki wypadøa plomba...

Gość pożegnanie bez
👄