Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXYZN

Tani nocleg w Katowicach?

Polecane posty

Gość XXXXYZN

Szukam taniego noclego (do 40 zl za dobe dla 2 osob) W katowicach najlepiej blisko dworca... potrzebuje to na szybko nie bardzo mam dostep do neta zeby szukac... moze mi ktos cos polecic na szybko?

Gość gość
Szukam noclegu w Katowicach na 18 czerwca. Możecie mi coś polecić? jadę tam służbowo więc fajnie gdyby do centrum było blisko

Gość gość
Ja moge Cie przenocowac jesli chcesz.

Gość zuzannaanna
W Katowicach blisko centrum znajduje się hotel Ibis i Novotel. Jeśli to cię interesuje ich oferty znalazłam niedawno na http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/katowice/hotel-katowice.htm i wydają mi się całkiem niezłe, zarówno pod względem ceny jak i oferty hotelowej. Nigdy nie byłam w Katowicach ale planuję krótki wyjazd do tego miasta pod koniec wakacji i myślę nad rezerwacją pokoju w Ibisie.

Gość Ali91
Zależy czy się przyjeżdża, czy przylatuje. Ja najczęściej przylatuje. Jak późno to wybieram hotel Wilga. Dodatkowo mają tam świetną restaurację.

Gość tamaraxx
hotel Wilga jest spoko , maja ladnie w pokojach i zawsze czysto a cenowo jest dobrze

Gość gość
Ja cię na pewno nie przenocuję 🖐️

Gość Ula_Ula22
Hotel Iska jest w dobrej cenie a w pokojach zawsze czysto i pachnaco - bylam pod koniec czerwca przejazdem i bylo okej

Gość gość
Hotel Wilga - dobra lokalizacja bo niedaleko lotniska , pokoje ladne ,czyste i przede wszystkim tanie .

Gość gość
ostatnio spaliśmy z narzeczonym w hotelu Iskra i jak za tą cene co zapłaciliśmy to stanowcze 5 na 5 . Obsługa miła, jedzenie mają dobre , w hotelu cisza i spokój. Czego chcieć więcej..? :D

Gość gość
ja ostatnio spalam w hotelu Iskra w Kato ( kolo lotniska ) i bylo okej. Pokoje czyste, ladne i cenowo spoko. Jak bede z powrotem w Kato przejazdem to mam juz dobre miejsce

Gość gość
Wilga niedaleko lotniska - cenowo jest okej a warunki naprawde przyjemne

Gość aaa

Hotel Wilga i Iskra są niedaleko lotniska. Co jest dużym plusem. Ceny ludzkie i warunki ok. 

Gość pup

Iskra! Serio ludziska za tą cenę standard jaki tam dostałam wow. Jestem pod ogromnym wrażeniem 😄 

Gość oluuuś

Wilga, mega fajny hotel potwierdzam 😄 

Gość Domiii91

Ogromnie polecam Hotel Wilga! Naprawde pozytywnie zaskoczylo mnie to miejsce. Oprocz doskonalej lokalizacji i naprawde wygodnych oraz czystych pokoi, mamy tam do czynienia z obsluga najwyzszej klasy. Pracuja tam naprawde mili oraz pomocni ludzie. Chetnie tam jeszcze wroce. Polecam wszystkim!

Gość Micka

Myślę, że najlepszym wyborem będzie hotel Iskra lub znajdujący się obok hotel Wilga.Tanio, czysto i schludnie. Polecam!