Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorka75

sen 2,5 latka

Polecane posty

Jak spia wasze 2,5 latki? Chodzi mi o to jak dlugo spia w nocy i jak dlugo w dzien. mam problem ze swoja corka, ktora ma straszne problemy z zasypianiem. Wydaje mi sie ze nie potrzebuje juz spac w dzien, ale z kolei jesli jej nie poloze, to wieczorem jest bardzo marudna. Prosze napiszcie jak spia wasze dzieci w wielu okolo 2,5 lat.

Moja ma 2 i 3 m-ce. Śpi w nocy od 20 do ok. 7.00-7.30, a w dzień jakieś 2-2,5 godz. czasem nawet 3.

Gość hanusia999999
mój syn tez ma 2,5 roku i przesypia całe nocki, w dzien czasem spi ok. 1-2 wtedy wieczorem zasypia ok. 22 a jak w dzien nie spi to pada ok. 20 i tez spi cała noc, no chyba ze chce siusiu to sie budzi i woła, z tym spaniem w dzien tojest roznie, kłade go spac codziennie ale nie zawsze usnie, nieraz sam krzyczyze jest zmeczonyi idzie spac ale polezy godzine i nie usnie, moze nie potrzebuje juz tyle snu, aha i jak w dzien sie nie przespi to czasem bywa troche marudny ale wtedy robie mu wczesniejsza kąpiel a pozniej bawie sie z nim zeby za szybko nie zasnal

Gość moja corka od zawsze
przesypiala cala noc (karmilam przez sen jak byla malutka), za to w dzien nie spala nigdy ;) Wiec to zalezy od dziecka ;)

Mój we wrześniu skończy 3 lata a od 2 roku życia ma ten sam schemat.Czyli idzie spać ok 20-21 i wstaje 6-7. W nocy niekiedy się obudzi na wodę.W dzień nie śpi jak tylko skończył 1,5 roku.