Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nat.ecologist.

prosze..opamietajcie sie juz czas!!! prosze!

Polecane posty

Gość nat.ecologist.

czesc! dosc juz topikow o przyziemnych sprawach typu- w co mam sie ubrac, maz mnie zradza, wychowanie dzieci,czy o takich wymiarach jestem ladna , seks, diety...itd. ludzie - !!!!!!!!!! ja jestem normalna - taka ja wy i tez dbalam o powysze sprawy , ale juz czas.. i tez o tym wiecie. czy widziecie te kleski zywiolowe : prawda jest taka - ze nie martwicie sie o siebie- bo jakos dozyjemy- wyklonczymy sie - wykoncza nas upaly lub totalna powodz (lodowce)...ale co tam... tylko kazdy znas ma swoje sweetheart- dzieci, wnuki- co z nimi - oni nie maja szans - nie zgina smiercia latwa(jesli w ogole mozna tak powiedziec)- ich smierc- a nastapi to na pewno jest dluga i bolesna. i tak to zignorujecie- to tylko post- ale pamietajcie ..czas nadchodzi nie dla nas ale dla naszych dzieci- to co najcenniejsze.... jest tylko jeden sposob- swiadomosc ekologiczna- ekologia nie jest moda ani sposobem na zycie!!!!!!!!!!!!!!! to czas aby uratowac nasze rodziny to wasz wybor- faryzeusze i tak mnie tu zbluzgacie a pozniej wspomiecie te glupi slowa na forum. pamietaj N.C. powodzie... trzesiaeni ziemi( czy ktos kiedy kolwiek pamietal trzesienie ziemi w polsce????- o takiej skali) wiatry na miare tornada zrywajace da dachy i pozbawiajace ludzi srodkow do zyicia susza...bieda...wzrost kosztow zycia... mam 27 lat - i wiem ze zagrozenie nadchodzi duzymi krokami mozecie sie smiac i pomijac ten watek - ale wspamnicie te slowa

Gość i wlasnie dlatego ze wszedzie
jest tyle zla i cierpienia to chociaz na kafe sobie o pierdolach mozna popisac i poczytac :P

Gość ppamm125
NIE WIEM CZY WIECIE ALE W USA - GDZI OBECNIE MIESZKAM JEST LIMIT W WIEKSZYCH SKLEPACH NA ZYWNOSCS- GLOWNIE RYZ , KASZE. NIGDY TEGO NIE BYLO - JESTEM TU OD 15 LAT. CO T O MA ZNACZYC?

Gość marcin.warszawa123
to prawda co robicie dla ziemi i dla waszych dzieci i wnukowzarazem ? jestem pewny ze nic -oprocz wlasnej dupy! niech ktos napisze no co???????????

Gość ten co nie przeczyta....
nie przeczytasz ,nic nie zrobisz - jestes pierwszy na liscie. tyle. wybor zalezyt od ciebie i tylko od cieb e.

Gość mruuuu mruuu
ja mysle ze niektorym to juz mózgw brakuje nie motorniczy? :o

Gość dojrzalsza od was
Tu są dzieci, osoby sfrustrowane które cieszą sie jak inni mają zle, doradzają im głupkowato, dobijają.No ale w sercu mają tez swoje kłopoty i lubią czytac inne. Powiem tylko tyle.Niedawno usuneli mi jedno płuco- rak złosliwy.Zostało mi czekanie tylko czy bedą przezuty czy nie. Jestem pod obserwacjami, nie pracuję, siedzę wdomu niechciana, załamana, chora i czekam. A wy sie cieszycie bo choroba was nie dopadła.

Gość na dzień dobry cmoknij go
dojrzalsza-jest wiele nieszczesc na kafe-ja np.mam bardzo chore dziecko i żadnej szans na poprawe.I wierz mi, wolałabym sama chorowac. Ale o tym rzadko pisze, bo wchpdze na kafe jak ktos tu juz zauważył,żeby po prostu sie odmóżdzyc. Nie jara mnie czytanie o cudzych nieszczesciach.Tylko czasem wkurza jak matki zdrowych dzieci na nie narzekają. tyle. Trzym sie. :)

Gość uuuaaaaaa
dojrzalsza od was, można życ z jednym płucem - mam nadzieję, że nie będziesz miała przerzutów 🖐️ Przepraszam, ze pytam : czy paliłaś papierosy? Bo mój mąż pali 😭 28 lat 😭 i twierdzi, że można mieć raka płuc bez palenia 😭 A ja się tak boję, ze on zachoruje w końcu. Zdrowia ci życzę.