Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

A mi się wczoraj spodobal facet w sandałach.

Polecane posty

Doprawdy - niebieskie tzn - jasnoniebieskie... czyli pewnie błękitne... a sandały są silnie powiązane z koszulami... poza tym, w tym temacie popełniamy klasyczne faux pas zgodnie z sentnecją de sandalibus non est disputandum - temat przez nas poruszany jest niestosowny

"W zimie co 2 facet przychodził na randke w golfie lub sweterku Dobra Komik juz sie nie chwal" nie znosze bluz i setrów - mam kilka, ale w swetrze to ja ide po górach połazic zimą albo na długi zimowy spacer... sweterek jest faktycznie wiesniacki

"temat przez nas poruszany jest niestosowny"- jak większośc poruszanych tutaj (na cafe) tematów:D

mnie kręci nie tyle koszula co krawat, ale nie nazwalabym tego fetyszem:D

Gość Josif Brodskij
Strasznie jesteś wybredna, Samico. Co Ci się nie podoba w ryju szefa?

złośliwa - jesli chodzi o koszule eleganckie to ładne ma otto hauptmann i pierre cardin ma niezłe... a ze sportowych to esprit rządzi... ale fajny jest tez blue willis, camel

pierre cardin--te ma ale najgorsze jest to ze podobają mi sie koszule z długim rękawem,a z krótkim to tak średnio:O Nie jestem wcale wybredna,tak mam poprostu Szef ma nieciekawą twarz wiec nadrabia strojem.

Złośliwa - wez sie wyluzuj... ja nosze tylko koszule z długim rękawem - albo t-shirty jesli jest gorąco...

" Heheh toś mnie cholera zaskoczył " a czemu tam taką mine wstawiłas?

no ja też podzielam zdanie w kwestii braku długosci rękawów koszul męskich jednak jest trochę osób, ktore ratują poziom prezentowanego w kraju nadwiślańskim stylu! thank God! ;-)

Jednak łatwiej być kobietą :D:D:D W lecie nie trzeba się gotować, a w zimie marznąć :P:P:P

źle sie wyraziłam - podzielam zdanie w kwestii niedopuszczalnosci braku długosci rekawa przy męskiej koszuli :-D

Gość zmanierrowana krytykantka
wy chyba bardziej piszecie o typach widzianych na ulicach niz o ubraniach. rodzaje ubran nie dziela sie na akceptowalne i nie. wszystko zalezy od jakosci oraz skomponowania z reszta i okazji. podobnie jak w literaturze i tu trzeba znac kanony i wtedy mozna poszalec i je lamac. wyobrazam sobie, ze do swietnego garnituru mozna wlozyc japonki i wygladac dobrze. ale nie moze byc to garnitur zle skrojony i japonki za 40 zl. no i nie kazdy moze tak sie ubrac

Gość Josif Brodskij
Ja mógłbym się tak ubrać. Nawet, gdyby kostium był źle skrojony, a japonki kosztowały nie czterdzieści, ale czternaście złotych...

Gość Josif Brodskij
Ale jeść potrzeba, zarówno zimą jak i w lecie. :-)

spodnie - do pracy to wiadomo... a w weekend to albo jakies bojówki, albo dżinsy (ale takie fajne markowe)... krótkich spodni zero, ewentualnie takie 3/4...

zmanierowana, ale Samica chyba mówiła wyraźnie, ze chodzi jej o randki wiadomo, że żaden meżczyzna nie będzie gotował spaghetti w koszuli z długim rękawem i w krawacie, a raczej wybierze w tym celu odzienie (jeżeli mówić przykładowo o jego górnej części) 100% cotton, w kształcie litery T

że żaden meżczyzna nie będzie gotował spaghetti w koszuli z długim rękawem i w krawacie, nie bylabym tego taka pewna ;)

"ze do swietnego garnituru mozna wlozyc japonki i wygladac dobrze" no to fakt, ale to zalezy w jkaim wieku są te japonki i czy nie maja typowo azjatyckiego typu urody :P:P

Gość Uprawa seksu i kartofli
Tyle samo, co uprawa seksu do uprawy kartofli.

komiczne opisujesz sie tak dokladnie, ze mam wrazenie, ze poznalabym cie na ulicy mrugne wtedy do cie

Komi, masz rację, wielu męskich przedstawicieli rasy białej chętnie dobiera sobie kobieco azjatyckie dodatki, widze, ze nie zostajesz w tyle i na fali podążasz za tym trendem :-P byłes już w Tajlandii? ;-)