Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silent_angel

czy to migrena?

Polecane posty

Gość silent_angel

od 8 dni boli mnie glowa czasem razem z okiem. nie jest to mocny bol, tylko lekki jakby sie zaczynal albo konczyl. rano lekko boli po poludniu troszke sie nasila a wieczorem w ogole nie boli. na migrene to chyba za slaby bol? miala z was tak?

Gość B*
Moim zdaniem może to być ból z nadciśnienia - mam dokładnie taki sam. Zmierz ciśnienie, szczególnie jeśli jesteś w ciąży, bo nadciśnienie w ciąży to jeden z objawów gestozy - zatrucia ciążowego- bardzo groźny dla Ciebie i dla dziecka. Jeśli masz ciśnienie wyższe niż 140/85 to leć do swojego lekarza!

Gość silent_angel
nie jestem w ciazy, pomylilam tylko dzialy :) a i bol zwieksza sie przy wysilku

Gość to nie migrena
migrena jest niedozniesienia

Gość B*
to nacisnienie - przy wysilku cisnienie wzrasta

bóle migrenowe wcale nie muszą byc silne czasami są słabe pulsujące nasilające sie co jakis czas i utrzymujace się długo lub przechodzą po paru godzinach udaj się do lekarza bo jeśli boli oko to coś powaznego

Ja mam \"ostrzezenie\" przed bolem migrenowym,kat widzenia mi sie zaweza,obraz sie rozmazuje i lataja mi mroczki przed oczami no i po jakiejs godzinie przychodzi taki bol ze nie jestem w stanie ruszyc reka.Leki i lezenie do konca dnia.Kiedys przy zaziebieniu zatok odczuwalam pulsujacy bol,chociaz przy tej migrenie tez pulsuje.

No to sie dowiedzialam ze mam aure,czlowiek cale zycie sie uczy.Dzieki Amaleta.Potwiedzam reszte objawow.