Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudokremm

Na tlusta i tradzikowa cere odkrylam cudowny krem .

Polecane posty

Gość cudokremm

czytalam tutaj nie raz o kremie jaki uzywaly dziewczyny po depilacji bikini, a dokladniej ooo Sudokremie:) Wczoraj posmarowalam sobie ot tak buzke, nawet dosc delikatnie, bo balam sie efektow:) Rano wstaje.... patrze w lustro i jestem w szoku!!! Buzka jakby wygladzona, troszke sciagnieta, i conajwazniejsze NIE tlusta:)) Nie powiem, zeby mi wszystkie krostki poznikaly ale ogolnie i tak jestm bardzo zoadowolona:) Nie wiem tez jak to sie sprawdza przy dluuzszym sosowaniu, bo moja cera zazwyczaj sie szybko przyzwyczaja do kosmetykow, a pozniej nie dzialaja. Ale tak czy siak polecam ten kremik dostepny w aptece.

Gość no po jdnej nocy to
efekt napewno murowany

Gość cudokremm
ten krem generalnei jest dla malutkich dzieci zapobiegajacy otarciom pampersowym, ale tez moze byc stosowanyna tradzik:D moze nie codziennie i nie na dzien, ale wieczorkiem wydaje mis ie ze warto tym sie posmarowac :D

ja też mam cere mieszaną i strasznie się z nią męcze. Używałam wiele kosmetyków przeznaczonych do cery trądzikowej i zauważyłam ze te kosmetyki mi tylko stan cery pogarszały....teraz uzywam delikatnych kosmetyków, hipoalergicznych, które są o wiele telikatniejsze i skuteczniejsze.

kremy do dzieci też stosowałam i też mi pomagały, przynajmniej nie ładuje sobie teraz pełno chemii na twarz, tak jak sie przekonałam po tych koszmarnych kosmetykach Garniera.

SUDOCREM Sudocrem jest antyseptycznym kremem dla dzieci i dorosłych z problemami skórnymi. Preparat jest szczególnie zalecany do pielęgnacji skóry niemowląt jako krem chroniący przed pieluszkowym zapaleniem skóry. Wskazany jest również w profilaktyce i łagodzeniu skutków zapalenia skóry w przebiegu nietrzymania moczu oraz odleżyn. Dzięki pięciu aktywnym składnikom wykazuje wielopłaszczyznowe działanie przeciwzapalne, antyseptyczne, kojące i ochronne. Sudocrem jest kremem hipoalergicznym, nie wywołuje podrażnień, dlatego może być stosowany u niemowląt oraz przez osoby dorosłe posiadające delikatną, skłonną do podrażnień skórę. Jest dostępny w wygodnych w użyciu, trwałych opakowaniach.

Gość cudokremm
dokladnie, iiii jeszcze slyszlalam o Oliwce dla dzieci HIPP, jest tutaj taki topik, mozna poszukac i poczytac, i tez zamierzam ja wyprobowac, jak nie sprawdzi sie na twarz to najwyzej pojdzie na cialo :)