Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anal12

mansturbacja

Polecane posty

Gość anal12

Gość anal12
Kończę gimnazjum. Lekcje się skończyły, a mi penis stoi jak sosna. Więc wchodzę do szkolnej ubikacji, a tam kilku kolesi stoi i pali papierosy. Myślę sobie poczekam, ale oni coś nie wychodzą.Już prawie cieknie mi po nogach wiec postanowiłem wejść do damskiej. Wszedłem, nikogo nie było, wspaniale myślę sobie od razu wyjąłem i zacząłem się pieścić. Nie za szybko aby za szybko nie skończyć. Zapach łazienki doprowadzał mnie do szaleństwa.Było mi coraz bardziej gorąco. Nagle do łazienki weszła woźna, kobieta po trzydziestce nawet ładna. Zobaczyła mnie i w tym momencie jej widok mnie podniecił i wystrzeliłem, prosto na nią. Ona zamiast wysłania mnie do dyrektora, czego się bardzo bałem chwyciła mojego małego i zaczęła go delikatnie masować.Nic nie mówiła tylko dawała mi przyjemność. Chciałem coś powiedzieć, ale pokazała mi palcem abym był cicho i..., podwinęła do góry sukienkę. Zdjąłem jej majtki i chciałem też dać jej trochę przyjemności, ale ona odwróciła się do mnie tyłem i padła na ziemię, by za chwilę być już na czworaka z wypiętą piękną pupą . Więcej sygnałów nie potrzebowałem. Złapałem ją od tyłu za piersi (zdążyła zdjąć koszulkę i stanik) i ruszyłem do dzieła. Nie trwało to długo ale mi się wydawał,o że to cała wieczność. Zrobiliśmy to jeszcze raz , teraz ona była na górze. Był to mój pierwszy raz. Było super. Już się umówiliśmy z Wioletą bo tak ma na imię na kolejny raz tym razem w jej domu. Już nie mogę się doczekać. Może i to opiszę.,

Gość a teraz bierz się do nauki
cioto

Gość bjedronecka
Boshe, co za dzieciarnia? Wakacje są i dzieci sie nudzą ;]

Gość aurelia miodownica
i tak to jest, dzieciaki maja wakacje to sie im nudzi i wymyslaja a do slownika nie zagladna i pisza maNsturbacja :) padam na cycki

Gość bjedronecka
Właśnie miałam napisać o tej "maNsturbacji" ;] Porażka ;] Dzieciaki nie powinny mieć dostepu do netu ;] Lektury czytać, a nie fantazjować o maNsturbacji i sexie :D

Gość Monster Babcia
Dziecko chciało napisać 'nasturcje', a wy się tak bezlitośnie nabijacie.

Gość aurelia miodownica
nasturcje to niech on sobie w ogródku pielegnuje a nie o sexie ze swoja wozna mysli. eh naparwde jestem pod wrazeniem tych dziecinniejących dzieciakow

Gość Trzeba to opublikowac
'Wozna Wioletta i jej wychodkowe wybryki'. Z obrazkami. To będzie hit!

Gość Po co nazwa :P
Ta... Chyba ci się nudzi.