Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulaka

Zszokowana...

Polecane posty

Gość hulaka

pani magister psychologii oznajmia... że nie szanuje ludzi z niższym wykształceniem,wymieniła sobie nawet gosposie która studiuje zaocznie,osobiście mnie zatkało.:)

Gość aga rozraga
Mnie by też zatkało. Takie zachowanie świadczy tylko i wyłącznie o tym jaka ona jest ograniczona i płytka. W ten sposób prawdopodobnie leczy jakies swoje kompleksy, to najprostsza droga żeby sie dowartościować. I wszystko w temacie:) Pozdrawiam:)

Magister? :o Jeszcze, zeby miała ona z czym się obnosić :o Daj jej profil na NK, to chętnie z nią pokoresponduje :)

Gość ej no
ja znam wielu ludzi bez wykształcenia ale porzadnych uczciwych i inteligentnych.Sama mam wyższe,a przyjaciół i znajomych dobieram nie patrzac w papier tylko w głowe :) Takie myslenie jest chore i przede wszystkim pokazuje jaki chłowiek jest płytki.

Gość ja nie chodze do psychologow
2 znajome psycholozki sa po rozwodach, jedna ma problem z synem . Chwała Bogu, nie potrzebowałam dotad porad. Kiedys tylko posłałam córke, zeby spytac jakie studia ma wybrac, potem smialysmy sie do rozpuku z testow i ich interpretacji. Corka poszla kompletnie na co innego, niz zalecano, i to byl strzal w 10.

Gość zmanierrowana krytykantka
Kiedys tylko posłałam córke, zeby spytac jakie studia ma wybrac, to dlaczego poslalas? wystarczylo nie isc. kazdy normalny czlowiek podejmuje takie decyzje sam

Gość hulaka
jest tak inteligentna że nie wie jak "wgrać" swoją fotkę na NK:P