Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki...

on twierdzi, ze nie umie

Polecane posty

Gość kiki...

powiedzialam dzisiaj mojemu chlopakowi ze czasem jest mi przykro jak nie mam wiadomosci od niego w ciagu dnia bo z reguly to jest tak, ze rozmawiamy codziennie wieczorem a w ciagu dnia to raz na jakis czas sms lub sygnal. On mowi mi ze nie umie ale chce sie dla mnie nauczyc bo mnie kocha i nie jest w stanie mi odmowic czegokoliwiek. Zastanawiam sie tylko co tu jest nie do umienia? Czy ja sie czepiam czy on cos kręci? Dodam jeszcze ze nasz zwiazek jest w rozkwicie nie znamy sie dluzej niz rok i nie mieszkamy w tym samym miescie, a w znacznej odleglosci od siebie.

Gość o matko jedyna................
co ty byś zrobiła, gdyby komórek nie było???

Gość nienieenie
podaj maila to wysle Ci ksiazke "jemu na Tobie nie zalezy" i bedziesz wiedziec...ale w skrocie powiem- jesli facet kocha to NIE POTRAFI sie nie odzywac :) tez tak mialam...bylam go pewna...teraz go nie ma :( za to jestem w szczesliwym zwiazku...i teraz juz wiem ze jesli zalezy to stanie na glowie by sie odezwac

0a moj facet tez tak mial (bo bylam w takiej samej sytuacji co Ty) i tez tak mowil i sie nauczyl... i jest na razem swietnie... i czesciej sie widujemy...

Gość a odwrotna sytuacja
? mowi ze mu nie zalezy , ale dzwoni , wysyla sms, proponuje spotkania (na ktore sie zdadzam albo nie :P ) ? to co wtedy ?

Gość kiki...
nienie ale jesli on chce sie dla mnie zmienic to tez uwazasz ze mu nie zalezy? ja np mimo ze kocham mam problem z powiedzeniem mu kocham cie ale ostanio sie przemoglam

Gość kiki...
0612 ale powiedzialas mu o tym, tzn by sie czesciej odzywal czy sam na to wpadl? my w sumie o tym rozmwialismy 3 dni temu i jeszcze dzisiaj ale juz widze malutka poprawe napisal mi wczoraj dzisiaj smsika z wyznaniem