Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prostytutka27

Jestem prostytutka i zostane mama

Polecane posty

Gość pandora box
ja tez nie miałam bogatych rodziców ,twoja sprawa twoje dziecko

Gość Prostytutka27
no to nie wierz twoj problem a nie moj ja chce rtylko opowiedziec swoja historie

Gość marna piatkowa prowokacjaaa
mało tego beznadziejnaaaaa

No właśnie nie do końca "Jej dziecko". Będzie kiedyś niezależnym bytem. Nie sądzę, żeby to była prawda, ale jeśli na świecie na prawdę są tacy ludzie, to współczuję. Dziecku. Błędne myślenie, że w życiu można coś osiągnąć tylko dzięki bogatym starym. I pamiętajcie drogie dzieci - żadnego seksu na porodówce. :P

Gość pandora box
bo to edward miszczuk z tvn

Gość Prostytutka27
egzystencyjny pan ale bym sie smiala jak by twoja zona badz przyszla zona byla w przeszlosci prostytutka ty rozumiesz siebie i nikogo innego egoista

Gość pandora box
biorąc pod uwagę dzisiejszą młodzież to wszystkie są tyle że w agencji nie pracujatylko np.w galerii

Prostytutko droga (piekny nick, po prostu piękny) mam nadzieję, że żony miała nie będę. Nie praluję. Od najmłodszych lat pociagają mnie mężczyźni, ale kto wie, kto wie... żeby życie miało smaczek... Ale nie. No, ożenić się nie ożenię. Póki co u nas sje nje da.

Gość Prostytutka27
faceci tez sie puszczaja moj drogi ,widze ze z angielskim tez ci slabiutko idzie...

Gość hehehehe ubaw
w trakcie porodu lekarz jej zasadzi w dupsko a innemu gałe bedzie robic :P innej opcji niema skoro to prawda to szkoda mi cie dziewczyno ze taka głupia jestes, jestes osobą upośledzoną umysłowo to może staraj się o rentę???pewne zródło utrzymania. szmacisz siebie , dziecko, a tacy co ruchają prostytutki to puste debile dla mnie więc żeby rozumu nie odziedziczyło po to tobie ani po jakimś zwędniętym kutafonie co jeździ od agencji do agencji bo żony nie może zadowolić szukając łatwego celu. wiekszość facetów chodzących na taki sex to zyciowi nieudacznicy mający problemy sami ze sobą ktorych olewają porządne kobiety a stać ich tylko na takie coś.niewiem tez jak mozna pokochac dziecko niewiedząc z kim się je ma i jakie ono ma geny, żebys sie potem nie zdziwiła ze dziecko bezie dawac dupy jak ty albo bedzie siedzie w pace albo cie zarżnie nożem albo w dupsko gwałcić będzie bedąc taki jak tatuś że nieznajdzie sobie babki.

Gość Prostytutka27
hehe ubaw nie ja lecz ty wymagasz leczenia

Gość xxxxxxxxxxxxxxhfurh
POLAK POTRAFI

Gość xxxxxxxxxxxxxxhfurh
i towarzysza generała

Gość lala vip- to prostytutka27
no no teraz chwilowo na tym temaciku jesteś? hihihi obejrzyjcie sobie fotki prostytutki

Gość hehehehe ubaw
WSZYSCY widzą kto tu jest chory, tylko że chora osoba niewie ze jest chora tak alkoholik nigdy sie nie przyzna ze jest alkoholikiem. poszukaj wsparcia u kogos spoza tego burdelu moze psycholog? musisz uwierzyc ze jestes kims! obys znalazła wspaniałego faceta który cie mocno pokocha i to dziecko najlepiej zeby był zaradny życiowo to beda pieniadze a ty pujdziesz do sklepu albo zostaniesz w domu przynajmniej bedziesz ''czysta'' i szczesliwa.

Gość Alinkaaaa
eeeeee.... kiepska prowokacja :O

Gość hehehehe ubaw
tylko jest jeszcze pytanie czy ty bylabys w stanie pokochac kogos płci męskij mając tyle tego w różnych otworach. zapewne wszystkich bierzesz pod jedną krechę ze wszyscy chodzą na dziwki i ze ciebie zdradzi. pamiętaj ze są tez tacy co żygają na takie jak ty i po zerwaniu z tym radziałbym nawet sie nie przyznawac do przeszłosci bo niemasz co liczyc na jego miłosc a raczej mozesz liczyc na jego obrzydzenie.

Gość hehehehe ubaw
i co chcesz pokazac przez ten link???? O SO SI CHOSIII?

Gość Nawet Fajna Mamuśka
dzi i w k o nikogo nie obchodzą twoje historie, idz sie dupczyc dalej bo nic innego pewnie nie potrafisz

Gość Prostytutka27
Nie jestem zadna lala vip wszedzie doszukujecie sie jakis podstepow no ale coz jaki rzad tacy ludzie w nim zyjacy. Nawet fajna mamuska< ty jestes dziwka takiej matki to bym sie wstydzila bardziej niz matki prostytutki zazdrosisz bo mi placa za sex a tobie nikt by nie zaplacil splodzil ci jakis brudny ciulas bachora i uciekl ( w sumie sie nie dziwie) i teraz sie wyrzalasz jadac kazdemu zamknij morde powiem ci tylko!fajna to ty jestes jak masz worek na gebie i gdy facet jest pijany bo wtedy mu wszystko jedno jakiego kaszalota(patrz ciebie)popycha

Gość faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
rzeczywiście poziom wypowiedzi podobny do topiku niejakiej laleczkiVIP, któraz trudni się prostytucją i chwali się tym na forach

Co za roznica, czy prowokacja czy nie, temat ciekawy i pogadac mozna. Smieszy mnie ograniczone spojrzenie osob, ktore twierdza, ze jak prostytutka, to zla matka bedzie. Bycie prostytutka to kwestia moralnosci. Ja pojmuje moralnosc patrzac na krzywde. Prostytutka jej nikomu nie wyrzadza. Czym sie rozni prostytutka od tych lasek, ktore dupcza sie na prawo i lewo, ale za darmo? Chyba tylko tym, ze prostytutka bierze za to kase, a to swiadczy predzej o inteligencji i sprycie wlasnie jej niz tej co po katach daje dupy. Bardziej ja szanuje od takiej laski, co sie jej np zonaty facet spodoba i kombinuje jak by go odbic.

Gość a czy wiecie że dobra
prostytutka zarabia 20tys. na miesiąc?

Gość D N O