Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiątko_25

KOCHAM MOJEGO BYŁEGO !

Polecane posty

Gość Misiątko_25

Kocham mojego byłego faceta ! :( Co robić ? Mam już męża ale nic do niego nie czuje.Ciągle się kłócimy ,wyzywamy,on mnie poniża i krytykuje ... Mam tego dość. Myśle ciągle o moim eks ...On taki nie był ... Chciałabym się z nim spotkać,pogadać ...ale naprawde nie wiem czy to zrobić i czy on się zgodzi .

Gość Jestes chora jakas
Jestes chora i niepowazna. Na cholere wychodzials za maz. Matko jakie te baby glupie sa. I daj Boze zeby on mial juz inna i ja kochal. Nie psuj zycia innym. Swojemu mezowi juz psujesz

Gość cbnwi
witam w klubie...zdaje Ci się , że kochasz, bo był inny niż mąż....gdyby mąż Cię nie krytykował pewnie nie myślałabyś tak o eks.... jestem w podobnej sytuacji....tyle, że nie wyszłam za maż...i kocham obydwuch....eks się chajta z laską dla której mnie zostawił..... no comment, trzeba żyć dalej

Gość Misiątko_25
Nie sądzę żeby on zapomniał ... Pisze mi smsy,puszcza strzałki,gdyby chciał to by się nie odzywał...A jeszcze zanim wyszłam za mąż to nie raz się z nim widywałam ... Gdyby mój mąż był inny to też było by inaczej ,ale niestety nie czuje się z nim szczęśliwa ;/

Gość wolę na pomarańczowo
hehe to zupełnie jak polowa kafe :P

Gość Misiątko_25
żeby to wszystko było takie proste ...:(