Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiste

krem po 25 roku życia

Polecane posty

mam 26 lat, lata lecą i niestety krem nivea to już troszeczke za mało dla mojej buzi, jaki krem i jakie zabiegi pielęgnacyjne polecacie do cery normalnej?

Gość lora28
Ostatnio kupiłam piankę do mycia twarzy i krem rewitalizujący z serii Lirene "Design Your Style" z olejkiem bawełnianym,wg.mnie rewelacja.Polecam.Mam 28lat,więc podobnie jak Ty szukałam czegoś odpowiedniego.

Gość a ja bardzo polecam
mi pasuje bardzo Olay 7 effects czy jakos tak sie nazywa :D a wiek podobny do was

Gość ja chcialam sie dowiedziec o
dobry lakier do paznokci i tez nic nie poradziły-więc z zemsty pisze teraz prowokacje ;P

Ja mam 25 lat, jak narazie zwykly Dove mi wystarcza ;)

stosuje jeszcze gruboziarnisty peeling do twarzy, dziewczyny pomóżcie, piszcie czego używacie i co jest jakościowo dobre a co złe!!! :)

oprócz tego oczywiście jakiś żel do mycia twarzy i co jakiś czas maseczka typu peel-of

Gość gość
Ja uzywałam Soraya kuracja dotleniająca, a teraz mam Dermika preventi.Zawsze kupuje wersje i na dzien i na noc. Mam 27 lat, oba kremy polecam 🖐️

Gość szachrajka czajka
a ja mam 24 lata i nie stosuję kremów, bo uważam. Na starość będę się katować chemią, jak będzie trzeba. Mój sposób to - żadnego mydła i jak najmniej wody do twarzy. Codziennie zmywam twarz mleczkiem do demakijarzu i tonikiem (od lat Ziaja), 1 raz w tyg. (a nawet rzadziej, bo czasem zapomnę) robię peeling z maseczki 3 w 1 Garniera i git. Mam bardzo czystą i miękką skóre na twarzy, nie potrzebuję nawet kosmetyczki

Gość szachrajka czajka
sorry nastrzelałam byków, ale muszę ukrywać swój udzial na kafe przed koleżankami z pracy i przez to się spieszę :-)

Gość ja1984
wczas sie kapnęłaś ze o skórę trzeba dbać, ja kremów używam od 13 roku życia, i nie byle jakich Nivea czy DOve tylko odbrych nawilżajacych kremów. Polecam Eris Sin Skin oraz La Roche posay w zależności od rodzaju cery.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
ja uzywam Lirene Folacyna tego od 30 lat niby, mam 25 i uwazam ze jest super