Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnooka blondyna D

PYTANIE DO FACETÓW

Polecane posty

Wolicie ciemnookie brunetki czy niebieskookie blondynki???

Mysle, ze to sprawa gustu, indywidualnych upodoban. Moj maz zawsze wolal krotkowlose brunetki a ja jestem blondynka raczej o dluzzszych wlosach:))

Gość czerwonookie łyse
🖐️

Gość hej hej cholerka
a gdzie niebieskookie brunetki ...chyba ze jestesmy poza konkurencja :D

hehehe ogolnie mi chodzilo czy blondyny czy czarne ciesza sie lepszym powodzeniem, tez bym chciala miec niebieskie oczy i ciemne wlosy :(

Gość hej hej cholerka
ooo ciekawe ciekawe a mi sie zawsze marzyły oczy brąz :D

Mnie sie wydaje, ze nie ma jednoznacznej odpowiedzi jaki typ dziewczyny jest ladniejszy: blondynka czy brunetka. Zalezy od indywidualnych upodoban i miejsca. Np we Wloszech, Hiszpanii gdzie dominuja kobiety o ciemniejszym kolorze wlosow blondynka ma wieksze powodzenie, natomiast w Skandynawii, Szwecji gdzie przewazaja blondynki bardziej zauwazalne sa ponoc brunetki. Ale sam kolor wlosow tez nie wystarczy do powodzenia. Liczy sie ogolnie czy dziewczyna jest ladna, ma mila aparycje czy tez nie. No i zawsze jest tak, ze mozna miec jakis typ urody a zakochac sie w kims o innym typie urody. Moj maz zawsze twierdzil, ze podobaly mu sie bardziej brunetki a zakochal sie we mnie blondynce.

Gość Heniek Buc
Ja lubie lyse z roznokolorowymi oczami.

Ja cale zycie lubilem kazdy kolor byleby nie blad (chore sterotypy), ale teraz zdecydowanie podobaja mi sie bardziej INTELIGENTNE blondynki o niebieskich oczach

Gość lubiący piwo i wino
a jakie to ma znaczenie

Gość papayek
To jest pytanie w stylu co było pierwsze , jajko czy kura ? Każda odpowiedź będzie inna , ponieważ to jest sprawa gustu a na temat gustu nie wolno dyskutować :) Cudem natury są dla mnie : oryginalne blondynki z piwnymi oczętami oryginalne brunetki z zielonymi oczętami ale generalnie to nie jest najważniejsze , pozdrawiam wszystkie panie :)