Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

One-ja mam w 10 dup kompleksow, a ktora baba ich nie ma hmmm?, jednak to nie powod aby rezygnowac z zycia rozrywek z odrobiny szalenstwa w zyciu,takze wiesz glowa do gory i do przoduuuuuuu:)

Abyss no ba budziom smierc:)typowy facet-spi snem kamiennym, a wyciagniecie go z lozka graniczy z cudem mniej wiecej;)a ta normalna pora do spania to jaka jest zazwyczaj?u mnie miedzy 23, a 24 najczesciej wczesniej ni cholery nie zasne, chyba, ze wstalam o swicie, a to sie raczej nie zdarza:)

tfuuuu wersja correct-budzikom tam mialo byc na poczatku;)no przeciez mowie, ze niewygodnie sie pisze na laptopie:O:P...

se jutro usiada wygodnie do komputera, aktualnie zalegam w lozku pod koldra z laptopem na kolanach stad te literowki ;)nie zwracac uwagi jakby co:)czemu tu tak cicho, zaraz Abyss zwieje spac i zostane sama na placu boju:)buuu

ja co jakiś czas tu jestem;) tez bym chciała pod kołderką siedzieć, a tak to musze kregosłup wichrować, bo nie jestem w stanie siedziec prosto :O

ja jeszcze nie zwiewam :P przynajmniej teraz :P kurcze pod kołderką nie to już dla mnie dziś nie do wyobrażenia

zielonafasolka napisz troche o sobie, chetnie poczytam malutki zyciorysik:) to moze ja dokoncze opowiesc o sobie, jak juz pisalam mam 23 lata, studiuje obecnie na 4 roku pedagogiki i psychologii kierunek kulturoznawstwo, mieszkam na podlasiu, jestem w szczesliwym zwiazku od 4 lat, jak na razie narzeczona w przyszlosci zona;),chwilowo nie pracuje, niedawno zakonczylam sesje ciezka i meczaca;/, niebawem jade na urlop nad wode, potem poszukiwania pracy czas zaczac:)zajmuje sie domem psem i narzeczonym, no dobrze niech bedzie odwrotnie-narzeczonym i psem;)zyje mi sie calkiem niezle nie narzekam, sa lepsze chwile i gorsze, czasami wszystko jest na ,,nie,,, ale zawsze po burzy wychodzi slonce:).Jestem spod znaku barana i ten znak swietnie odzwierciedla moje usposobienie-jestem gadatliwa, uparta, zawzieta, ale mam nadzieje ze jakies zalety rowniez mam, ale o nich cicho sza, nie mnie to oceniac:)no to tyle o mnie chyba styknie co?;)

no i co ja pieprze:Ptoz jesli skonczylam juz sesje, to jestem na 5 roku:Dczyli teraz pisanie pracy mgr, a potem adios szkolo-to bedzie jeden z piekniejszych dni w moim zyciu:)

niestety nie traktuje tych studiow jako najpiekniejszych lat mego zycia,chce po prostu skonczyc ten kierunek i zakonczyc ten rozdzial:), a proza zycia?zdazylam jej doswiadczyc,praca szkola dom gotowanie sprzatanie prasowanie i kilka innych nienajprzyjemniejszych czynnosci,troski zycia codziennego -norma, ale jesli ma sie dla kogo zyc to wszystko postzega sie inaczej:)achhh milosc bez niej nie ma nic:)

jak to? dla mnie pedagogika, psychologia i kulturoznastwo to 3 osobne kierunki, a ty to wszystko razem studiujesz? ;) Abyss ma rację - po studiach wcale fajnie nie jest :O szare życie się zaczyna :O a o sobie za bardzo nie lubię mówić ;) w każdym razie studia skończyłam - za kilka dni minie rok od tego smutnego dnia ;) mieszkam w centrum, narzeczonego ani psa póki co nie posiadam;) a urlop dopiero w sierpniu :O

no tak kobieta jakbym mógł zapomnieć dla niej najważniejsza jest sfera emocjonalna :P kurcze a ja biedny żyję myślą co też ciekawego wymyśli szefostwo i dlaczego nie mam znów wolnego weekendu :P

teraz juz ostatecznie mowie wszystkim DOBRANOC, bo moj polowek pakuje mi sie do lozka, zatem spijcie dobrze i do pogadania jutro:)

ja też się zbieram mówię dobranoc wszystkim i mam nadzieję że upał pozwoli spać czego i wam poza neską życzę a jej żeby jej ta noc upłyneła na uniesieniach wielkości połonin

no tak fasolko ki diabel mnie podkusil do tych studiow-nie wiem;), ale zazwyczaj przedmiotow mam okolo 18 pomnozyc to nalezy przez dwa, wiec sporo tych zal i egz wychodzi:)ale juz blizej niz dalej:) Abyss punkt widzenia zalezy od miejca siedzenia;)teraz koncentrujesz sie na pracy, bo to number one for you, potem pewnie kobieta wyjdzie na plan pierwszy:)przynajmniej chyba tak byc powinno czyz nie?:) kurcze opuscic was nie moge, ale dobra juz zamilkne...do nastepnego posta;););)pa

Dzień dobry wszystkim. Wpadłam tylko na moment aby się przywitać. Fajna pogoda u nas. Mam nadzieję na kontynuację naszych lekkich pogaduszek. Będę po południu.

Witajcie :) brzask-->u Ciebie ladna pogoda, a u mnie paskudna....zimno, ciagle pada deszcz, ciemne chmury i zapowiada sie, ze caly dzien bedzie podobnie, pogoda poscielowa:), ale ja zaraz zabieram sie za szorowanie lazienki i latanie na odkurzaczu, potem jakis obiadek i dzien minie mi szybciutko:) fju fju jak tam wczorajszy spacerek sie udal?:) Abyss pewnie w pracy szaleje:) zielonafasolka:) One:) 13stka:) kicia:) milego i slonecznego dnia:D

no ja tez was cieplutko witam, u mnie narazie bezchmurne niebo i dzien zapowiada sie naprawde bardzo ładnie :) ale trzeba bedzie sie zabrac za robote, moze potem jakis obraz namaluje :D nesca a spacerek sie udal w sumie, tylko ze zadzwonil do mnie byly numer1 i chcial sie spotkac...hmmm w sumie to mam do was pytanie :) jak byscie zareagowaly gdyby wasz obecny partner kupilby bukiet roz swojej bylej, ze niby tylko tak po przyjacielsku... ja bym wpadla w szal :P najchetniej zerwalabym z nim kontakt, ale nie chce go ranic jeszcze bardziej...chociaz czasami sie zastanawiam czy nie ranie go wlassnie tym utrzymywaniem kontaktu :O

witam i ja :) niezwykle deszczowo i burzowo wrrrr wlasnie sie pogoda skitrala, wiec nici z dzisiejszych planow...:( wczorajszy grill sie udal, jeszcze czuje skutki :P ;)

Ja też jestem. Byłam kiedyś w podobnej sytuacji. Dostałam od faceta bukiet z 50 róż od tak sobie. Najgorsze było to, że nie wiedziałam co mam z nim zrobić. Do domu nie mogłam zabrać, do pracy też nie. Zaniosłam do kościoła bo naprawdę nie wiedziałam co zrobić. Było mi tak głupio jak nigdy w życiu.

Wydaje mi się, że ten były chciał Ci dać do zrozumienia ze mu zależy. Faceci rzadko dają kwiaty kobietą bez intencji itp...

wiem, ze zadko... i ja niestety, naprawde niestety mam swiadomosc ze on mnie nadal kocha :O bo to ja podjelam decyzje o rozstaniu, po prostu nie bylam szczesliwa, nic do niego nie czulam i odeszlam... on chcial zebysmy zostali przyjaciolmi i ja sie zgodzilam,... no ale teraz widze ze przegina :O a u mnie chmurki wyszly, chyba zabiore sie za malowanie :P i zaparze sobie popoludniowa kawke, ktos ma ochote?? :D

To ja mówię panią dzień dobry z deszczowego centruma naszego pięknego kraju:D a już myślałem że ominie nas ta przyjemność deszczu ale niestety jednak po 10 minutach opadów zaczyna wyglądać słońce więc nie jest źle :D

w centrum juz sie skonczyla ulewa :) ale az szkoda bylo nie wykorzyatac tego czasu na sen ;) ostatnio straszny spioch ze mnie sie zrobil.. hmm a kawka jest bardzo dobrym pomyslem :) Moja godzina wybija ;)

ja znów przelotem ;) cholercia, mieszkam w centrum, a ulewy jak nie było tak nie ma :O no chyba, ze ulewą nazywacie te parę kropel deszczu, które spadły jakąś godzinkę temu :P no chyba, że mamy inne pojęcie centrum kraju :P