Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

Zielona centruma duża jest :P u mnie też już po deszczu ale jak wracałem z roboty to akurat zaczęło padać :P

no, ale ja jestem w najbardziej centralnym centrum :P niby na coś tam się zbiera, ale póki co to lipa :P ide sprzątać :O

ja na szczescie nie mieszkam w centrum i na deszcz jako taki sie narazie nie zasnosi :P chyba ze wieczorem bo cos duszno na zewnatrz :P jednak w taka pogode wole siedziec w domu bo dluzszym spacerem moglabym sie narazic sie na ugotowanie :P

Zielona niemożliwe bo w centrum centruma mnieszkam ja :P i jakoś ciem nie znam :P więc napewno nie mnieszkasz w centrum centruma

trochę na południe padało więc nie wiem czy czasem ja nie jestem tez centrum

hmmmm a co to za zgrzewka że się tak spytam a biorąc pod uwagę że dziś piątek a co za tym idzie skończył się tydzień pracy i mój mózg poszedł sobie na urloproszę mówić wyraźnie :P

padło o nas takie określenie gdy gadaliśmy o jedzonku i browarku

ja mam wolne mój mózg ma wolne udało się bo szefostwo też chciało mieć wolne :P co prawda mam papierki ale to na spokojnie w domu zrobię :P

Abyss - a skąd ta pewnośc, że mnie nie znasz? :P poza tym nie wiem co masz na myśli mówiąc "centrum centruma", bo na pewno nie to samo co ja :P u mnie w dalszym ciągu słońce i gorąco :O a z mózgiem na urlopie to chyba ciężko będzie z tymi papierkami :P brzask ;)

brzask to ty nie z centruma:P u mnie też słoneczko świeci wiatr sobie wieje duszno jak w piekle chyba oszaleje:P

unijny sam się przebadaj może odkryjesz jakieś niesamowite pokłady swojej inteligencji i przestaniesz śmiecić

do bani jest ten tes iq :O jak juz rozwiazesz calosc to trzeba wyslac sms-a zeby poznac wynik, no zenada O.o