Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

tak się przestraszyłam burzy ze schowałam się pod kocyk, Teraz nie bede spac, a tv mi sie nie chce ogladac. Was chyba nie ma? I co mi zostało jak Zielona sama wypiła? Chyba pojde poczytać mam do wyboru albo Kinga Dolores Claiborne alboFoutsa Najbliżsi krewni. Nie wiem jedna thriller a druga o szympansach. Może czytaliście? Jeśli jesteście to poradzcie coś.

widzisz? sam nie poczęstujesz, a mnie się czepiasz :P a skakać już nie będę, bo troszkę się boję :P nigdy nie wiadomo kto zza krzaków wyskoczy:P brzask - ja bym thriller wybrała, choć nie wiem czy to na noc dobre ;)

Witam szanowne towarzystwo:)To byl ciezki dzien......oj tak:O, nie mowie o porzadkach w domu to juz norma...psychicznie jestem dzis wykonczona, poklocilam sie powaznie ze swoim narzeczonym...za duzo niedopowiedzianych spraw ostatnio sie spietrzylo i wszystko mialo swoje ujscie z tej klotni....a wystarczy tak niewiele-szczera rozmowa moze zdzialac cuda...szkoda tylko, ze w pedzie zycia zapomina sie o tym co najwazniejsze:)juz jest ok wiec moge spac spokojnie... widze, ze troche naprodukowaliscie postow super:D,jesli chodzi i pogode to zazdroszcze sloneczka, u mnie dzis calutki dzien lal deszcz, a ja sobie ucielam nawet po poludniu mala drzemke choc nie zdarza mi sie raczej spac w dzien, scielo mnie z nog po prostu:) Abyss tygodnia koniec i poczatek:)-ja na razie nie pracuje wiec nie odczuwam kiedy jest weekend a kiedy nie, w zasadzie prowadzenie domu to tez nie jest lekka praca, a niestety calotygodniowa.Jestem pedantka uwielbiam porzadek wiec ciagle jest cos do roboty:), ale brakuje mi pracy w pelnym tego slowa znaczeniu wiec za miesiac mam nadzieje znalezc cos na stale, jak bedzie czas pokaze:).Zdecydownie lubie kontakt z ludzmi i zaczyna i tego brakowac w sferze zawodowej. 13stka ciesze sie, ze gril sie udal, a co do tych skutkow ubocznych, ktore czujesz dzis...no coz, syndrom dnia nastepnego to nic przyjemnego-nie czuje, ze rymuje;) fju fju gdyby moj facet wreczyl bukiet kwiatow swojej ex to na pewno nie bylby moim facetem, taki gest juz o czyms swiadczy, mnie powinien wreczac kwiaty, a nie swojej ex:), widzisz widocznie Twoj byly tak jak mowisz-cos do ciebie nadal czuje, ciezka jest taka relacja i dla niego i dla Ciebie, ale do milosci nie mozna nikogo zmusic wiec rozumiem Cie:) brzask co tam porabiasz?:) pozdrawiam wszystkich i spadam ogladac top trendy:)buziaki :*

zielonafasolko thriller jest oki pod warunkiem, ze potem mozna sie przytulic do silnego meskiego ramienia i zasnac spokojnie bez strachu:), przynajmniej ja jestem straszny cykor, boje sie wszystkiego i obejrzenie jakiegos horrorku przed snem grozi schizami malymi w nocy, zlymi snami itd;)

Oki to idę sie wypluskać a potem będę się się bała ciemnych stron.

Abyss - nie wykręcaj się :P jesteś jedynym facetem na topiku, to musisz o nas zadbać:P cholercia, a u mnie nadal bezdeszczowo :O

zielonafasolko bierz troche deszczu ode mnie, u mnie dzis naddatek, juz mam dosc :O Abyss no ma sie rozumiec, ze rodzynek o swoj harem dbac powinien hihi, takze wiesz Abyss zapodawaj piwko, ja poprosze z sokiem korzennym najchetniej;) brzask pluskaj sie i wracaj tu do nas;)

witam ponownie :P widze ze zaczal sie browarkowy temat i od samego czytania zaczelo mnie suszyc...hehe, to ja mykne do lodowki po zimne tysskie i zaraz przylatuje spowrotem, wiecie ten...bym sie z wami podzielila ale ostatnie mi zostalo a do monopola troszke daleko :D

fju fju hahaha pij kobito na zdrowie:)nikt Ci nie zabierze ostatniego egzemplarza:D:D:D, cos sie Abyss nie spieszy do nas z tymi browcami:), a tak w ogole to moze my zmienmy temat topiku na zapraszam do klubu AA:D bo tu rozmowy o browarkach to norma hihiihi

Neska - wypraszam sobie :P uzależniona póki co nie jestem :P a rozmawianie to jeszcze nie uzależnienie :P a piję z wami (przepraszam, będę piła z wami) po raz pierwszy ;)

nam wszystkim inteligencji nie brakuje:P;):D no dobra pora sie zegnac, prysznic i lulku, do porozmawiania jutro, a tymczasem dobrej nocki kolorowych snow karaluchy pod poduchy, 3majcie sie papapappapaapappapapapapapa:)

a po co komu do szczescia wiedziec jakie ma iq?? na moje to lekka bzdura :P z reszta ten test i tak jest platny O.o