Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

dobra ja się zbieram grzać łóżko bo powiedziało mi przed chwilą że się na mnie obrazi jak do niego nie przyjdę 🖐️

Witam w ten jakze piekny deszczowo burzowy dzien, znow sie oczy same zamykaja i checi do zycia zero, na dodatek dopadla mnie babska przypadlosc wiec dzis generalnie jestem na ,,nie,,.A propo\'s kompa to ja mam w domu specjaliste w dziedzinie komputerow:Dwiec luzzz, ale w tych najprostszych sprawach radze sobie sama:) no to milego dnia dziewczyny i chlopaku;)

o zesz w morde...u mnie jakies urwanie chmury, tak leje ze swiata nie widac:)

no a u mnie tradycyjnie nie pada :O ale dzis to mi to nawet obojętna, bo sily zupełnie nie mam :O dzieci mają zdecydowanie za dużo energii ;)

krejzol no czesc, zapraszam:) u mnie rozpierducha w domu bo remont trwa....jutro maluje sypialnie, i zaczynamy z lubym ukladac gres w kuchni, uwielbiam urzadzac mieszkanko:) jak wam mija dzien, jakies przeciagi tu straszliwe:).Wypogodzilo sie u mnie mam nadzieje, ze to juz koniec deszczowej aury, poniewaz wybieram sie w przyszlym tygodniu na mazury pod namiot i niefajnie by bylo urlopowac w deszczu...a Wy wybieracie sie gdzies na wakacje? pozdrawiam.

ludziska napiszcie kilka slow o sobie:)skad jestescie, czy jestescie dzieciaci mezaci zonaci, jak wam sie zycie uklada hihi itd;)

kilka słów? z centrum, nie dzieciata, nie męzata, a tym bardziej nie żonata :P choć dziś spędziłam kilka godzin w towarzystwie uroczego mężczyzny, lat 5,5 :P przed chwilką mnie opuścił :O poszerzyłam znacznie swoją wiedzę na temat "dinozarłów" :P

U nas ładna pogoda, przyjechał mąż, skeypowały dzieci. Niestety zrobiła się zadyma i kłóciliśmy się na skipie przez trzy kontynenty. Coś mi się wydaje, że jednak jesteśmy inni inaczej.

Taką jesteśmy udziwnioną rodziną, że mamy problemy sercowe miary wszechswiatowej, ale trzymamy się razem, opowiadamy sobie o tym i też kłócimy się do upojenia.

brzask-->klotni nawet w najlepszej rodzinie sie nie uniknie, kazdy jest indywidualna osobowoscia czuje inaczej mysli inaczej...wazne aby umiec dojsc w tym wszystkim do konsensusu...w sumie konstruktywna klotnia oczyszcza atmosfere, wiec generalnie nie jest niczym zlym, no i umiejetnosc przepraszania sie przyadaje, a jak milo jest sie godzic heh;).Ja kiedys nie umialam mowic o uczuciach, ciezko mi bylo powiedziec ,,kocham cie,, i ,,przepraszam,,...dzis dzieki mojemu M. duzo sie zmienilo,ale niestety nadal mnostwo problemow dusze w sobie zamiast od razu wywalic co mi lezy na sercu..musi minac troche czasu zanim sie otworze i o wszystkim opowiem....coz kazdy ma jakies wady... dobranoc wszystkim, do jutra:*

popłakałam sie na filmie :O rozkleiłam sie jak małe dziecko :P brzask- mimo ze jestescie daleko to jednak widac ze jestescie sobie bardzo bliscy i nic was nie rozłączy :)

ja zycze wszystkim kolorowych snów, jutro moze zajrze na kafe jak uda mi się wyrwać troche wolnego czasu a jak nie to napisze za tydzien...echhh znowu bede teraz w rozjazdach po całej polsce na samą myśl jestem już zmęczona :O pozdrawiam i trzymajcie sie ciepło, no i udanego początku tygodnia :D

Co sie stalo, ze wszyscy raptem zamilkli....??? Abyss Brzask fju fju zielona fasolka halooo??

Akitko o wszystkim o czym sobie tylko zamarzysz:)a o czym kobitki rozmawiaja??temat rzeka prawda:D??jesli chcesz dolaczyc zapraszam:)

Witam Was ! Wpadłam tylko na poranną kawę a tu widzę, że nie ma nikogo. Wczoraj nie mogłam wejść na kaffe . Melduję się więć przykładnie i lecę zebrać porzeczki. Pozdrawiam wszystkich