Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Value

Moj facet dalej mysli o bylej dziewczynie !!!denerwuje mnie to

Polecane posty

Gość Value

poznalam go w UK i spotykamy sie juz z 4 miesiace widujemy sie tak raz na tydzien bo on pracuje w innym miescie i na dodatek pracujemy na przeciwnych zmianach czyli jak on konczy o 14 godz to ja zaczynam wtedy prace ale nie w tym rzecz chodzi o to ze on dalej mysli o swojej byłej ona sciagneła go do anglii z tego co wiem zrywali i schodzili sie chyba ze trzy razy !!!! ale to był dziwny zwiazek bo ona 7 lat juz jest w anglii a on tylko 2 lata czyli jak wyjechala to sie bardzo rzadko widywali raz on zerwał a ona 2 razy teraz juz od roku nie sa razem ale ... niestety wtdaje mi sie ze ona dalej siedzi w jego glowie nie jest jaks bardzo ładna nawet ma nadwage kolezanka powiedziała ze ja jestem ladniejsza ale coz... on powiedział ze ona jest glupia bo uganiaja sie za jakims anglikiem ktory jest zonaty i to trwa juz 2 lata z tym anglikiem on chyba wie ze ona ( ta jego była) ma go gdzies ale jednak ... nie wiem co mam zrobic czy kazac mu wybierac ...? ale ona raczej z nim juz nie bedzie jakby mieli byc ze soba to by juz byli jakby go kochała to by go nie zostawiala i nie wyjezdzala do UK to jego pierwsza milosc ta dziewczyna ale mnie to wkurza jak on cos tam zaczyna o niej gadac widzi ze mi na nim zalezy ale i tak tego nie docenia ....:-(

Gość jestem facetem1
to bedziesz miała całe zycie tak przesrane, to ze brzydsza to nic nie znaczy miłosc to miłosc, poszukaj lepiej kogoś kto bedzie cie kochał 100%

Gość Value
ale jaka milosc ona go nie kocha gdyz ona podrywa i spotyka sie z jakims anglikiem juz 2 lata i on o tym wie ona i tak z nim nie bedzie

Gość Uśmieszek07
Szczera rozmowa się przyda... Poprzednik ma rację. Zapytaj go czy coś do niej czuje. Powiedz, że Ci przykro, gdy o niej mówi, bo czujesz się jakby ona nadal była dla niego ważna. Ciekawe czy on by się czuł wspaniale, gdybyś Ty zachowywała się tak jak on...

Gość pierwsze promienie lata
Value ... to że on sobie gada to neich sobie gada ... Ty masz jemu pokazać kto tutaj jest ważniejszy. To że jemu powiesz, że to Ciebie wkurza ... to tylko zmniejszy w jego oczach Twój obraz. Nic nie mów i nie rób wymówek, Ale jak już zacznie o niej gadać .... to od razu po pierwszych słowach o niej przerwij mu i powiedz "Wiesz kochanie to tak samo jak z moim .... " i przegadaj go tak długo ... aż nie będzie juz miał szansy wtrącenia o niej czegokolwiek. jak już będziesz mówić o swoim byłym po 10 minutach bedzie miał sam tej rozmowy dosyć. Słuchaj .... Ty masz jemu pokazać że Ty jesteś ważniejsza i Twoje problemy .... a nie jego była. Najgorsze co możesz zrobić to rozmowa z nim na ten temać ... że ona Ciebie drażni. To Ty masz byc silna i najważniejsza. Jesli on tego nie zauważa to sama sie o to postaraj . I nie rób scen ... bo stracisz w jego oczach. Ty masz być na przodzie a nie ona.

W sprawach damsko - męskich najwazniejsza jest dyplomacja :) Pokaż swoją klasę, a napewno on to doceni. I jeszcze proszę Cię ... bez uniesionego tonu .... ot taka zwykła rozmowa . Jeśli będzie brakowało wątków o Twoim byłym chłopaku to możesz troche pofantazjować :) Cel uświęca srodki, byłe z klasą.

Gość Value
jeszcze to napisze ze oni rozstawali sie i schodzili co najmniej 3 razy to chyba najlepiej nie swiadczy ale mnie zastanawia ze on podkreslił ze ja zna 8 lat a mnie kilka miesiecy ...... ja niestety mam obawy ze jak sie okaze ze ten anglik oleje ta była mojego faceta to on glupi bedzie chciał wrocic do niej :-O

A nie brałaś pod uwagę tego, że ona go może olać ? Nawet wtedy gdy Anglik ją oleje ? Jakby chciałaby z nim być to nie interesowałaby sie Anglikiem.

A poza tym po 8 latach znajomości to juz związek kazirodczy :) Ty jesteś dla niego pełna niespodzianek :) A ją zna na wylot ... Wg mnie oni razem sa bez szans.