Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełdonimmmmmmmmmmm

__moje wiersze- co sądzicie?____________

Polecane posty

Gość psełdonimmmmmmmmmmm

znalazłam w szafie, sprzed 6 lat :) Sen nie chce dziś do mnie przyjść. Księżyc mówi mi o tobie I każda gwiazda ciebie przypomina. Myśl o tobie, tak czysta i prawdziwa Przyćmiewa wszystkie myśli. Jest tak cicho, tak spokojnie, Jakbyś był obok. Otacza mnei ciemność, lecz nawet ona Nie wydaje mi się straszną, Bo cała noc pachnie tobą... Tak bardzo cię kocham, Że jestm już twoim zapachem, dotykiem, szeptem. Wewnątrz słysze twój głos Błagający o źdźbło wolności. A ja- tak bardzo zachłanna Trzymam cię w moich dłoniach. Jesteś już więźniem moich myśli i snów. Jesteś już uwięziony tam, Skad nie ma drogi ucieczki- W moim małym, chciwym sercu. Wykradłam z twoich oczu Spojrzenia Pełne błękitu. Wykradłam z twoich ust Słowa pachnace wiosną. Wykradłam z twoich dłoni Dotyk najczystrzej słodyczy. Wykradłeś ze mnie Moją duszę. Nic tak nie boli, Jak twoja obojętność. Jesteś mi daleki jak wschód od zachodu I bliski Jak nigdy dotąd. Za niczym tak nie tęsknie, Jak za twoim uśmiechem I słowami Nigdy nie wyszeptanymi To już koniec To już z ust ostatnie słowo, Ostatni dotyk, Ostatnie spojrzenie. Co mi zostawisz? Zdjęcia, Sny, Wspomnienia, Miłość... W podkrążonych oczach

Gość ładneeeeeeeeeeeeeeee
:)

Gość no no0000000000
pełen romantyzm , slicznie napisane :D brawo :)

Gość herbata mietowa i szalwia
sorry - za dlugie!

Gość psełdonimmmmmmmmmmm
dzięki, fajnie, ze się podobają:)

Gość wygrzebałam stary temat
super

Gość krolowa jest tylko jedna
podoba mi się. Nie wszystko niby wprost, a jednak wiadomo o co chodzi.

Gość bez polotu

śliczne :) jak cios jeszzce napiszesz wyslij mi na meila :D uwielbiam czytac wiersze jeszcze tak sliczne jak Twoje ..kiedys sama pisalam..teraz nie wiem czy bym potrafila :* pozdrawiam :* :)

Gość mojamoja
ładnę :) troszeczkę jednak za bardzo szkolne. Moim zdaniem. Ale i tak mi się bardzo podoba

Gość psełdonimmmmmmmmmmmmmm
łał! Dziękuję za opinie :) " troszeczkę jednak za bardzo szkolne:- bardzo możliwe, gdyż pisane były w szkole średniej, pozdrawiam. Ok, mozesz użyć fragmentu wiersza pod warunkiem, że napiszesz tutaj link do tego filmiku, żebym mogła zobaczyć :D buźka

ale nawiedzone 16 latki (lub starsze o podobnej menatlnosci) będą miały kisiel w majtkach po przeczytaniu