Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umi2

Czy mogłam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość umi2

Mam troche złozony problem bo prowadze zapis temperatur czyli tzw naturalna metode planowania ciazy w moim przypadku zapobiegania i mam pytanie. Jesli jajeczkowanie było 25 a ja dzien wczesniej kochałam sie z moim chłopakiem z prezerwatywa z kolei 2 dni po owulacji kochalismy sie bez gumki ale miał miejsce stosunek przerywany to czy mogłam zajsc w ciaze? To pytanie mnie bardzo nurtuje i byłabym wdzieczna za tę odpowiedź.

Gość raczej małe szanse
kochałas się z prezerwatywą dzień wcześniej, ale z prezerwatywą. Jeśli prezerwatywa nie była uszkodzona, nie pękła i nie zsuneła się to nie powinnaś zajść w ciążę. Z kolei jeśli owulacja była faktycznie w tym dniu co uznałaś to seks dwa dni po też nie skończy się ciążą. Ale owulacja mogła sie nieco przesunąć i wtedy seks kończy sie ciążą. Zastosowaliście co prawda stosunek przerywany, więc szansa jest mała, ale plemniki są też w płynie wydzielającym się przed wytryskiem i one mogły cię zapłodnić, choć szanse sa mniejsze niż gdyby on skończył w Tobie.

Gość umi2
Dziekuje bardzo na 90% jestem pewna ze owulacja była tego dnia z uwagi na bole jakie wtedy odczówam a to + temperatura to jak dla mnie 90% poprawnosci bo zawsze moze wystąpic coś niespodziewanie ale cóz dziekuje:)