Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poitpoit

Czy bóg to nie jest przypadkiem ściema...?

Polecane posty

Astekowie mieli swoje bóstwa Starożytni Grecy tez takie mieli Straożytni Egipcjanie tez mieli swoje własne bóstwa I tak naprawde oni w Ich (swoich bogów) wiezyli tak jak teraz cały świat wieży w Boga, Jezusa, Marie A jak sie kiedyś okaże (np rok. 3000), że to wszystko to wielkie gówno?? Teraz my sie smiejemy, że kiedys np. Aztekowie składali KRWAWE ofiary, żeby np. był deszcz A kiedys ludzie sie bedą z nas śmiaż, ze chodziliśmy do kościoła i śpiewaliśmy jakieś piosenki Przemyślcie to, bo niektuzy marnujką swoje zycie, które ma sie jedno.

Gość ja wierze w Boga

Gość martuniaaa
to juz tylko zalezy od czasu i miejsca urodzenia urodził bys sie w dzugli to bys sie moglil do jakiegos banana

Gość Bóg jest Miłością
Przemyślcie to, bo niektuzy marnujką swoje zycie, które ma sie jedno. Marnują? Jeśli zanurzenie w miłości uważasz za marnowanie życia to jak wygląda niezmarnowane? :P

muehehe, \"przypadkiem\"?! :D :D a to: \"cały świat wieży w Boga, Jezusa, Marie\"! :D :D :D skad ty to wzioles/as? :D

Gość nie widzę w tym nic złego
w miłości którą sobie sama wmawiasz jak może Cię kochac ktoś kogo w zyciu nie widziałas na oczy i kto w zyciu Ci tego nie powiedział aani nie pokazał?

Mówiłem o marnowaniu życia. Na przykłam taki ksiądz, nie ma dzieci, nie ma miłości. Zl mi takich ludzi. Albo księża homoseksualiści. Kościół i narzuca, że facet+facet to chore, ale to tez jest miłość. Albo jeszce ci muzułmanie. Według ich boga kobieta jest gów**m i nie należy jej szanować. Jak urodzi syna to jest dobrze, ale jak córke to ma wpie***ol Ale oni nie wiedzą, że to mężczyzna decuduje o płci dziecka. Eh...

Gość autorze moze nad
ortografia popracuj kto chce to wierzy-- kto nie chce , nie musi

No dobra, jak chcecie wieżyć to se wieżcie, ale nikogo do tej wiary nie namawiajcie/ zmuszajcie.